Survivor All Star... DOĞUKAN - BERNA KAVGASI!

Survivor All Star... DOĞUKAN - BERNA KAVGASI!

Survivor 'da kim elendi diye beklerken Berna ve Doğukan kavgası koptu.

Berna Canbeldek , Doğukan Manço 'nun babasına laf edince ortalık karıştı. Doğukan Manço uyarmak isterken Berna Canbeldek onun üzerine yürüdü ve küfürler etti. Doğukan Manço 'yu Hakan zor uzaklaştırdı. 

Survivor All Star ünlüler takımında bu akşam saat 20.00'da yayınlanacak ada konseyinde bir kişi elenecek. Berna Canbeldek ve Merve Oflaz elenmek üzere yazılan isimler olmuştu. Eleme beklenirken Survivor ünlüler adası gece yarısı Doğukan ve Berna kavgası ile birbirine girdi. 
survivor-doğukan-ve-berna-kavgasi.jpgDoğukan Manço Berna Canbeldek 'bel altı' vurup babasına laf edince onunla konuşmak istedi. Pascal Nouma önünde gerçekleşen konuşmada Doğukan bütün şikayetleri sayıp ortaya döktü. Ancak Berna Canbeldek , Doğukan'ı dinlemek bir yana daha da kızdıracak karşılıklar verdi. Sonunda Doğukan Manço laf anlatamayacağına karar kılıp onun yanından kalktı ve Pascal'ın yanına oturdu. 

BERNA KÜFÜRLERLE DOĞUKAN'IN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ
survivor-2015-berna-canbeldek-ve-doğukan-kavgasi.jpgBerna Canbeldek ise Doğukan 'ın Pascal ile konuşmasına sinirlenip 'onunla konuşamazsın' diyerek şaşkına çeviren bir kavga çıkarttı. Gece yarısı diğer yarışmacılar uyurken patlak veren kavga adayı ayağa kaldırdı. 
berna-ve-doğukan-kavgasi-survivor-2015.jpg
Uykudan kalkan diğer yarışmacılar Doğukan 'ın üstüne yürüyen Berna Canbeldek'i son anda ayırdı. Doğukan Manço ise yediği küfürler ve üzerine yürünmesiyle şoke oldu. 
survivor-doğukan-manço-2015.jpgDoğukan Manço da karşılık vermek isteyince Hakan araya girdi ve onu yakaladı. Doğukan Manço 'yu güçlükle durduran Hakan onu olay yerinden uzaklaştırdı. 

SURVİVOR 13 NİSAN SON BÖLÜM DOĞUKAN VE BERNA KAVGASI
İşte Survivor 13 Nisan akşamı yayınlanan son bölümdeki Berna ve Doğukan Manço kavgası;

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.