Survivor All Star... KİM ELENDİ?

Survivor All Star... KİM ELENDİ?

Son 10 yılın en iyilerinin yarıştığı Survivor All Star`a bu hafta veda eden isim ünlüler takımından Fulya Keskin oldu.

Survivor All Star 2015 yarışında 10 Mart eleme gecesinde bu haftanın birincisi açıklandı ve kim elendi sorusu yanıt buldu.

Survicor 2015 'de ünlüler takımında haftanın birincisi Anıl Tetik oldu. Anıl Tetik ' kimi Survivor 'dan eleyeceksin' sorusuyla karşılaştı. Survivor 'da elenmek üzere ilk olarak Fulya Kesin yazılmıştı. Peki bu hafta kim elendi Fulya Keskin mi Anıl Tetik 'in adını verdiği Merve Oflaz mı?

Survivor All Star ada konseyi bu kez kim elendi sorusunun cevabı için toplandı. Survivor All Star 'da ünlüler takımında SMS birincisi olan Anıl Tetik , elenmek üzere Merve Oflaz 'ın adını verdi. Anıl Tetik bu ismi 'performansa' dayalı olarak söylediği belirtti. Merve Oflaz ise 'Anıl 'ın birinci olacağını biliyordum ve beni söyleyeceğini de... O yüzden çok şaşırmadım' dedi.

SURVİVOR 'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Anıl Tetik birinci olduğu için elenmek üzere ismini verdiği Merve Oflaz ile Fulya Keskin arasında SMS oy durumuna bakıldı. En az oyu alan isim Survivor 'da bu hafta elenen isim oldu. Bu hafta Survivor 2015 ünlüler takımında elenen isim Fulya Keskin oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.