Survivor All Star... ŞOK İDDİA!

Survivor All Star... ŞOK İDDİA!

Survivor'a Turabi'nin yerine o mu gidiyor?

Survivor All Star'da bu haftaya Turabi'nin diskalifiye olması iddiası damgası vurdu. 20.bölüm fragmanında ödül oyununu kaybeden Turabi çılgına dönüp, Doğukan'a saldırıyor. Sosyal medyayı ayağa kaldıran bu olay sonrası eski yarışmacılardan Survivor Taner'den ilginç bir iddia geldi.

Daha önce Acun Ilıcalı tarafından 3 kez ihtar edilen Turabi Çamkıran'ın bu hareket yüzünden Survivor 2015 'ten diskalifiye edildiği öne sürülüyor. Survivor Turabi hakkındaki diskalifiye iddiası bu akşam netlik kazanacak. Survivor All Star'da ünlüler ve gönüllüler her gün daha da zorlaşan ada şartlarında hayatta kalmak için mücadele ediyor. Geçtiğimiz hafta gönüllülerin kazandığı ödül oyununun sonunda yarışmacılar omlet yediler ve yatakta yatmaya hak kazandılar. Bu hafta ise en güzel yiyecek ödüllerinden biri karşılarına çıkacak. Survivor 2014'in uslanmaz yarışmacısı Turabi Çamkıran'ın bu adadaki ilk kavgası bu değil. Daha öncede rakipleri ile girdiği birçok tartışmada Acun Ilıcalı tarafından uyarı alan Turabi'nin Survivor-All Star 'daki akibeti merak konusu. Turabi geçtiğimiz günlerde Hakan Hatipoğlu ile kapıştı. Hakan'ı sürekli tahrik eden ve bu konuda uyarı alan Turabi kavga sonrasında Acun Ilıcalı tarafından oyundan diskalifiye oldu.

Turabi'nin yerine Taner mi geliyor?

Turabi Çamkıran'ın Doğukan Manço'ya yaptığı hareket sonra sosyal medya da karıştı. Survivor 2015 gönüllüler takımında yer alan Turabi'nin bu hareket yüzünden diskalifiye olduğu söyleniyor.

Bu konu hakkında birçok yorum yapılırken en çarpıcı yorum ise Survivor'un eski yarışmacısı Taner Tolga Tarlacı'dan geldi. Survivor All Star yarışması kadrosuna alınmayan, sosyal medyada 3T olarak bilinen Taner Tolga Tarlacı'ya ait olduğu ileri sürülen bir hesaptan ilginç bir iddia ortaya atıldı. Survivor'un eski yarışmalarından birine katılan ve halkın beğenisini kazanan Taner Tolga Tarlacı, Survivor All Star kadrosuna alınmamış, bu büyük tepki çekmişti. Turabi'nin alınıp 3T'nin alınmaması, Turabi'nin Taner Tolga Tarlacı yerine alındığı iddia edilmişti. Taner Tolga Tarlacı'nın paylaştığı iletiye göre, Turabi Çamkıran elendi, yerine ise kendisi çağırılıyor.

ACUN ILICALI İNSTAGRAM'DAN CEVAP VERDİ

Yorumlar üzerine Acun Ilıcalı Instagram hesabında "4000 tane yoruma cevap verme şansım yok ama Survivor'daki oyunları futbol maçı gibi değerlendirirseniz sevinirim.

Saygısızlık yapan futbolcu ligden men ediliyor mu? Gerekli uyarılar ve duruma göre cezalar veriliyor. Diskalifiye edilmesi için bariz bir kavga ya da can güvenliği tehdidi gerekir. Siz herhangi bir derbiyi seyredin. Bizdeki olaylar çok daha az :)" notunu paylaştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.