Survivor All Star... TURABİ'DEN OLAY TEHDİT!

Survivor All Star... TURABİ'DEN OLAY TEHDİT!

Survivor All Star'ın en popüler yarışmacılarından Turabi diskalifiye edilmesinin intikamını alacağını ifade ederek 'kendisini diskalifiye ettirecek ismi hastanelik edeceğini' söyledi.

İşte Acun Ilıcalı'nın kural dışı üç hareket nedeniyle oyun dışı bıraktığı Turabi'nin Eyüpoğlu'na yaptığı o açıklamalardan çarpıcı satırlar:

 

Türkiye'de yayınlanmış 'Survivor'ların en iyisinin belirleneceği 'Survivor All star'ın en tartışılan ismi Turabi'den rakiplerine gözdağı. Yaptığı kural dışı üç hareket nedeniyle Acun Ilıcalı tarafından belli bir süre Oyun dışı tutulan Turabi, benzer bir hareket daha yaparsa 'Survivor All Star'dan gönderilecek. Çünkü Ilıcalı'nın kararı net: "Programın temizliği açısından yapacağı ilk harekette göndereceğim Turabi'yi..."

turabi-survivor.jpg 

"6 AY FİZİK TEDAVİ OLMAYA GİDER"

Böyle bir durumda, boynunu büküp, 'Sen bilirsin Acun Abi' diyecek bir yarışmacı mı Turabi? Bu soruyu sorduğum Turabi'nin yanıtı şöyle oldu: "Diskalifiye olmama kim yol açarsa ben Türkiye'ye, o da hastaneye altı ay fizik tedavi olmaya gider. Açık ve net! Yok öyle; ben onun yüzünden diskalifiye olacağım, o burada hayallerim üzerinden yarışmaya devam edecek. Buna izin vermeyeceğim."

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum