Survivor All Star... TURABİ'YE AĞIR CEZA!

Survivor All Star... TURABİ'YE AĞIR CEZA!

Survivor All Star'da son bölümünde ada konseyi öncesinde Turabi şok üstüne şok yaşadı. Son olarak Hakan 'a şiddet uygulayan Turabi Acun Ilıcalı 'nın da sabrını taşırdı.

Survivor All Star 2015 ada konseyinde dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı için oylama yapıldı elenmesi için çıkan isim Sahra oldu. Survivor 2015 adasında sürekli olay çıkaran Turabi yine diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı bu kez Turabi 'nin biletini kesti ve bir daha fiziki temas yaratırsa 'Seni eleyeceğiz' dedi. 

Survivor son bölümde ada konseyi öncesinde Turabi şok üstüne şok yaşadı. Son olarak Hakan 'a şiddet uygulayan Turabi Acun Ilıcalı 'nın da sabrını taşırdı. 
survivor-2015-turabi-ve-acun-ilicali.jpgAcun Ilıcalı Turabi 'yi diskalifiye etti ve 1 hafta boyunca tüm oyunlardan men cezası verdi. Acun Ilıcalı Turabi 'nin biletini de kesti. Turabi 'ye 'Bir kez daha fiziksel şiddet uygularsan Turabi ilk işimiz seni elemek olacak ' dedi. Turabi bu sözlerle renkten renge girdi ve yıkıldı. 

SURVİVOR ALL STAR ADA KONSEYİ KİM ELENECEK KİM YAZILDI?
Survivor All Star 5 Nisan ada konseyinde gönüllüler gergin bir elemeye çıktı. Turabi , Hilmicem ve Taner üçlüsü Nadya , Bozok ve Özlem 'in de katılımıyla kurdukları grupla takımın en iyilerinden biri olan Sahra 'nın adını yazdı. Sahra bu hafta elenmek üzere ada konseyinden adı çıkan isim oldu.

TURABİ 'Yİ YAKAN HAKAN OLAYI
Turabi 'yi elenmenin eşiğine getiren Hakan ile kavgası sembol oyunu sırasında oldu. Hakan yarışı bitirip bayrağı kaptı. Turabi 'de aynı bayrağa hücum etti. Hakan 'ın elinden bayrağı almak için de fiziksel şiddet uygulayıp ayağıyla koluna bastı. Bu hareketi ile 1 hafta oyunlardan men cezası aldı. 

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.