Survivor All Star... ÜNLÜLER TAKIMINDA YAPRAK DÖKÜMÜ!

Survivor All Star... ÜNLÜLER TAKIMINDA YAPRAK DÖKÜMÜ!

TV 8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bir ünlü daha adadan ayrıldı.

 

Önceki gün ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler SMS'e çıkacak ilk ismi Hakan olarak belirlemişti. Dokunulmazlık oyunu için dün akşam ikinci kez karşı karşıya gelen Ünlüler ve Gönüllüler'in yarışında ilginç anlar yaşandı. 

Zorlu mücadele de 9-8 Ünlüler takımı öndeyken Merve Aydın rahatsızlığından dolayı oyunu bırakıp acil olarak hastaneye götürüldü. Merve'nin rahatsızlığının ardından mücadele kaldığı yerden devam ederken Hakan Hatipoğlu ve Doğukan Manço üst üste iki sayı vererek ikinci dokunulmazlığı da kaybetti. 

Oyun boyunca sadece bir kez kazanan Hakan'ın oyunları bilerek kaybettiği iddia edildi. Hakan'ın Gönüllüler takımından bir rakiple SMS'e çıkmak yerine kendi takımından Doğukan Manço'yla SMS'e çıkmayı tercih ettiği ve bu yüzden şike yaptığı iddia edildi. 

Oyun sonrası kazananın Gönüllüler olduğunu öğrenen Merve Aydın da Hakan'ın oyunları bilerek kaybettiğini söyledi. Bu iddialar üzerine açıklama yapan Hakan, rahatsız olduğundan dolayı yarışamadığını bu yüzden performansının düşük olduğunu söyledi.
İkinci kez oylama yapan Ünlüler takımından Hakan'ın rakibi Doğukan oldu. İkili arasında geçen oylamada daha az oyu alan Doğukan adaya veda eden isim oldu.

SURVİVOR ALL STAR 'DA DOĞUKAN ELENDİ


Survivor All Star konseyinde, en az SMS desteğini alan isim Doğukan oldu. İkinci dokunulmazlık oyununu Gönüllüler'in kazanmasının ardından Ünlüler için konsey toplandı ve eleme yapıldı. SMS oylamasında en düşük oyu alan Doğukan adaya veda ederken, kimseye kırgın olmadığını söyledi.

Acun Ilıcalı ismini açıkladığı anda Doğukan Manço donup kaldı. Ada konseyinden elenmeden kurtulan Hakan Hatipoğlu ise rahat bir nefes aldı. 


survivor-all-star-21-haziran-ada-konseyi-kim-elendi--doğukan-manço-.jpg

Geçen hafta yakın arkadaşı Serenay Aktaş 'ı yazarak elenmesine sebep olan Doğukan Manço üstü kapalı olarak o konuyla ilgili itiraflarda bulundu. Doğukan Manço adaya şunları söyleyerek adaya veda etti;

-"Finale çok az kalmıştı. Rüya bitti. Rüyadan uyanma vakti. 
Eğer ben bu saatten sonra devam edemiyorsam demek ki bazı şeyleri yanlış yapmışım. O yanlışlıkları bu rüyada bırakıp hayatımda nereleri düzeltmek gerektiğine bakarım. Bu saatten sonra kimseyi rencide edici söylemek niyetinde değilim. Amacım bunca zaman kimseye zarar vermek değil kalıcılığımı sürdürmekti. Nasip olmadı. Bunun da bir sebebi vardı. Hislerimde yanılmışım yine kestiremedim." 

ORUÇ İDDİALARINA CEVAP

Bu arada bazı internet sitelerinde Turabi'nin oruç tutmak istediği; ancak Acun Ilıcalı'nın buna izin vermediği iddia edildi. Yarışmanın kuralları gereği yemek verilmediği yarışmada Turabi'nin oruç tutmak istediği belirtildi. Bu iddialar üzerine Acun Medya'nın twitter adresinden açıklama yapıldı ve oruç iddialarının tamamen asılsız olduğu kaydedildi.

852.20150621232814.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.