Survivor Sema... ONLARA ADAYI DAR EDECEĞİM!

Survivor Sema... ONLARA ADAYI DAR EDECEĞİM!

Ekranların en çok izlenen yarışma programı Survivor TV 8'de seyirci karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz günlerde Seda Ocak'ın elenmesiyle büyük üzüntü yaşayan Survivor Sema açtı ağzını yumdu gözünü...

Survivor'da; Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday ve Hikmet'in yer aldığı eleme adayları arasında SMS oylaması gerçekleşti ve en düşük oyu alan isim SMS sıralamasına göre Survivor'a veda etti. Acun Ilıcalı elenen ismin Seda olduğunu açıkladı ve yarışmacılar büyük bir şok yaşadı.

Seda'nın elenmesinin ardından hüngür hüngür ağlayan ve gözyaşlarına boğulan Sema, kardeşine son bir kez sarılmak için yanına koştu. Yaşananlar izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

İkizi Seda'nın elenmesinin ardından bu yapılanın haksızlık olduğunu düşünen Sema, karşı takıma adeta öfke patlaması yaşadı. Yeni bölüm fragmanında açıklamalarda bulunan Sema, gönüllüler takımında Seda'nın ismini yazan herkese adayı dar edeceğini belirtti.

"ADAYI ONLARA DAR EDECEĞİM"

Fragmanda yayınlanan görüntülerde Sema'nın büyük bir öfkeyle açıklamalarda bulunduğu görüntülendi. Sema, "Onlara bu adayı dar edeceğim. Oyunlarda diyecekler ki Sema gitseydi de biz oyun kazansaydık. Burunlarından fitil fitil getireceğim" sözleriyle damga vurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.