Survivor Ünlüler-Gönüllüler...  BİRLEŞMEDEN SONRA İLK ELENEN SERHAT OLDU!

Survivor Ünlüler-Gönüllüler... BİRLEŞMEDEN SONRA İLK ELENEN SERHAT OLDU!

Birleşme partisinden sonra toplanan ada konseyinde ismi yazılan iki isimden adaya veda eden isim Serhat oldu.

Birleşme partisinden sonra ada konseyi toplanmış, SMS oyları ile elenecek isim Nihat ve Serhat olmuştu.

"MUSTAFA'NIN O KAFASI NE?"

SHOW TV ekranlarında yayınlanan; Survivor Ünlüler-Gönüllüler'de şartlar giderek zorlaşıyor ve heyecan tırmanmaya devam ediyor. Bu hafta birleşme sonrası ilk elenen isim belli oldu. Nihat ve Serhat arasında yapılan sms oylamasıyla, adaya veda eden isim Serhat oldu. Öte yandan saçlarını kazıtan Mustafa Topaloğlu'nun eşi Acun Medya'yı arayarak eşine sitem dolu bir mesaj yolladı.

SEMBOL OYUNU

Zaman ilerledikçe sembol oyunlarının önemi de artmaya devam ediyor. Düzenlenen sembol oyunlarını kazanmak isteyen yarışmacılar büyük mücadeleler veriyor. Bu hafta düzenlenen sembol oyunu 2 aşamada gerçekleşti. İlk olarak bir masanın ortasından fırlayan tahtayı yakalamaya çalışan yarışmacılar, tam anlamıyla dikkat kesildi. Bu yarışmayı geçen Nihat ve Hayim, daha sonra diğer oyuna geçti. Ellerindeki halkayı karşı platformdaki kancalara fırlatarak bayrakları indirmeye çalışan 2 yarışmacı, zor anlar yaşadı. Bu yarışmayı kazanan Nihat, dokunulmazlık sembolünün sahibi oldu.

AİLELERİYLE GÖRÜŞTÜLER

Dokunulmazlık sembolü oyununu kazanan Nihat, beraberinde seçtiği 3 arkadaşıyla birlikte aileleriyle telefonla görüşme ödülünü de kazandı. Nihat, beraberinde; Hayim, Begüm ve Almeda'yı alarak aileleriyle telefonda görüştü. Duygusal anlar yaşayan yarışmacılar, kendilerini seçtiği için Nihat'a teşekkür etti.

MUSTAFA'NIN O KAFASI NE?

Birleşme partisi öncesi saç modelini değiştiren Mustafa Topaloğlu'na eşinden uyarı geldi. Acun Medya ile iletişime geçen Mustafa Topaloğlu'nun eşi; "Mustafa'nın o kafası ne? Ne yapıyor gene. Bu kafayla gözüme gözükmesin. Hiç hoş değil" diyerek mesaj gönderdi. Bunu duyan Topaloğlu ise eşine; "Kafamın dışı değil içi lazım. Bedenimin dışı değil içi lazım. Survivor şartlarında apache oldum. Apache olmak lazım. Bu kafa bana lazım" dedi.

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Birleşme sonrası düzenlenen ilk ada konseyinde, elenmesi için Nihat ve Serhat, sms oylamasına çıktı. Yapılan sms oylamasıyla da en az oyu alan Serhat, adaya veda eden isim oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.