Survivor... YENİ SEZONDA BOMBA İSİMLER VAR!

Survivor... YENİ SEZONDA BOMBA İSİMLER VAR!

Acun Ilıcalı ve ekibi Survivor yeni sezonu için hazırlıklara şimdiden başladı. 2016 Mart ayında ekranlarda olacak Survivor yeni sezonunda Gökhan Tepe'den Oğulcan Engin'e, Tuğba İldiz'den Yasemin Allen'e pek çok isim bulunuyor.

 

Survivor yeni sezon listesinde çok konuşulacak isimlerin yer aldığı konuşuluyor. Pek çok ünlü ismin yeni sezonda yer alacağı gündeme gelirken, Acun Ilıcalı Survivor 2016 için gönüllüler takımı seçmelerine başlıyor. Survivor'ın yeni sezonunda yer almak için başvurular TV8 internet sitesi üzerinden yapılabiliyor. Acun Ilıcalı'nın yeni sezonda Ünlüler kadrosunda yer almasını istediği isimlerle görüştüğü, bu sezona da damga vurmuştu. Acun Ilıcalı'nın yakın arkadaşı Alex De Souza'ya teklif götürdüğü ancak ünlü futbolcunun kabul etmediği iddia edilmişti. Acun Ilıcalı'nın teklif götürdüğü bir diğer ismin Kerem Bürsin olduğu konuşulmuştu.

Peki, en çok merak edilen soru "Survivor yeni sezonu ne zaman başlayacak?" yanıtını buldu mu? Kadroda yer alacak tüm isimler belli olmamasına rağmen Survivor yeni sezon Ünlüler-Gönüllüler yarışmasının Mart 2016′da TV8 ekranlarında olacağı konuşuluyor!

SURVİVOR 2016′DA HANGİ ÜNLÜLER YARIŞACAK?

Ekranların en çok konuşulacak isimlerini Survivor'da bir arada toplamak isteyen Acun Ilıcalı'nın anlaştığı konuşulan isimler şöyle; Bu Tarz Benim yarışması ile adını duyuran Ayşegül Melisa Doğan, Sunucu ve oyuncu Dilara Gönder, Ünlü Sanatçı Gökhan Tepe, Ütopya'da yarışmacı olan İnci Satır, Ünlü Oyuncu Kenan Emirzalıoğlu benzerliğiyle dikkatleri çeken İsmail, Seda sayan ile Sinan Engin'in oğulları Oğulcan Engin, Şarkıcı Özgün, bir çok dizide oynayan Güzel Oyuncu Selin Şekerci, Türkiye'yi temsilen Güney Kore'de gerçekleşen Uluslararası Erkek Güzellik Yarışması Manhunt International'da dünya birincisi seçilen Tolgahan Sayışman, Güzel Anadolu Efes'in pon pon kızlarından biri olan Tuğba İldiz, Şeref Meselesi'ndeki performansıyla adından söz ettiren Yasemin Allen'de Survivor yeni sezonunda yer alması beklenen diğer isimler.

İŞTE 2016 SURVİVOR'UNDA YARIŞMAK ÜZERE İSMİ GEÇEN ÜNLÜLER...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.