Suzan Kardeş... HIDIRELLEZ’İ ÜÇ ŞEHİRDE KUTLADI!

Suzan Kardeş... HIDIRELLEZ’İ ÜÇ ŞEHİRDE KUTLADI!

Suzan Kardeş, Hıdırellez konserleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Edirne’de on binlerce kişiyle buluştu.

Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait yeni şarkısı ‘Bi Git’ ve ‘Suzan'ın Hıdırellez Bahçesi’ kutlamaları ile çifte mutluluk yaşayan sanat dünyasının eğlenceli isimlerinden Suzan Kardeş, Hıdırellez konserleri kapsamında İstanbul, İzmir ve Edirne’de on binlerce kişiyle buluştu.

İZMİR’DE HIDIRELLEZ KÜLTÜRÜNÜN TAŞIYICISI İLAN EDİLDİ!

İstanbul’un ardından 5 Mayıs Perşembe günü İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin organizasyonu ile Kültürpark’ta düzenlenen kutlamalara katılan Suzan Kardeş, bolluğun ve bereketin simgesi olan Hıdırellez heyecanını İzmirliler ile paylaştı.

'Kültürel Miras ve UNESCO alanında Hıdırellez' söyleşisi ile etkinliklere katılan Suzan Kardeş, akşam olduğunda ise fuar alanına kurulan sahnede unutulmaz bir konser verdi.

Orkestrası, dansçıları ve olağanüstü performansı ile izleyen herkese büyük bir sevinç yaşatan Suzan Kardeş, şarkılarını alanı dolduran binlerce kişi ile hep bir ağızdan söyledi.

Sahnesine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i davet eden Suzan Kardeş, İzmir Marşı ile büyük bir coşku yaşattı.

Başkan Tunç Soyer Suzan Kardeş’e övgüsünü şu sözlerle dile getirdi; "Şahanesiniz, güzel İzmirliler bu akşam bütün dilekleriniz gerçek olsun.

İyi ki varsınız, iyi ki İzmirliyiz. Suzan Kardeş, bizi çok mutlu ettin, sen kültür taşıyıcısın. İyi ki geldin ve bizimlesin." dedi.

Sahnenin ardından Hıdırellez ateşini yakıldı. Suzan Kardeş ve orkestrası bu alanda da mini bir gösteri yaptı.

TRAKYA’DA EN BÜYÜK HIDIRELLEZ ŞENLİĞİNDE SAHNE ALDI!

İzmir’de yoğun bir ilgi ile karşılanan Suzan Kardeş, bir sonraki Edirne'nin Keşan ilçesinde düzenlenen "Hıdırellez ve Dallık Şenlikleri" kapsamında Hıdırellez kutlamalarını sürdürdü.

Cumhuriyet Meydanı'ndaki şenlik alanına izleyicilere hazırladığı Hıdırellez keselerini hediye eden Suzan Kardeş, burada Hıdırellez ritüellerini aktardı.

Sevilen sanatçı, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu’ndan çiçek ve plaket aldı.

Mustafa Helvacıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Suzan Kardeş'in Hıdırellez konusunda UNESCO'dan takdir alan tek sanatçı olduğunu söyledi.

Trakya bölgesinin en büyük Hıdırellez şenliği Suzan Kardeş konseri ile renkli görüntülere sahne oldu. Suzan Kardeş, KİSEV'e bağışta bulunarak Keşanlı kızlara destek verdi.

YENİ ŞARKISI Bİ GİT’İ İLK KEZ HIDIRELLEZ SAHNELERİNDE SESLENDİRDİ!

Sözü ve müziği Sezen Aksu’ya ait olan yeni şarkısı Bi Git ile bu yazın en popüler projelerinden birine imza atan Suzan Kardeş, şarkısını İzmir ve Keşan’da ilk kez seslendirdi.

Beğenilen yeni şarkı Bi Git, meydanlarda büyük bir coşku ile karşılandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.