Suzan Kardeş... SAHNEDE HIDIRELLEZ BAHÇESİNİ KURDU!

Suzan Kardeş... SAHNEDE HIDIRELLEZ BAHÇESİNİ KURDU!

Sevilen sanatçı Suzan Kardeş, her yıl ritüellerle kutladığı Hıdırellez Bayramı'nı, bu sene tüm prodüksiyonunu kendisinin üstlendiği bir organizasyonla geçtiğimiz gece Zorlu PSM'de gerçekleştirdi.

UNESCO'nun Dünya Kültürel Mirası'na giren Hıdırellez gününde festival tadında bir kutlama yaşatan Suzan Kardeş, kendisini izlemeye gelen 2000 kişi eşliğinde baharın gelişini de büyük bir coşkuyla karşıladı. 

Suzan Kardeş bu sene 20.sini düzenlediği “Hıdırellez Bayramı''na özel hazırlanan sahnede; çiçekler, büyük ağaçlar ve salıncaktan oluşan muhteşem dekor eşliğinde katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Gece boyunca dinleyicilerine defalarca teşekkür eden başarılı sanatçı tüm şarkılarını sevenleriyle tek bir ağızdan söyledi.

Suzan Kardeş, Balkanlar’dan Yeşilçam'a,  Türkçe Pop'lardan, Arabesk ve 9/8'liklere kadar uzanan geniş repertuvarını da dinleyici ile buluşturunca sahnede tam bir festival yaşandı. 

Sahne öncesinde değerli basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Suzan Kardeş, duygularını şu sözlerle ifade etti; 

“Hayallerimin gerçek oluşunu izliyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendimi ama ağlamayacağım çünkü çok eğleneceğiz bu gece.

Evimin bahçesinde 30 kişiyle başladı bu kutlamalar şimdi beni bekleyen 2000 kişi var ve inanılmaz bir kuyruk var dışarıda, çok mutluyum ama tek başıma olmadı tüm bunlar.

Zorlu PSM, kapılarını bize açtı ve İnci Razaki ekibiyle birlikte şahane şeyler yarattı. Hıdırellez’in özelliği de buydu zaten ve adeta birlikten güç doğdu bu gece. 

Muhteşem gecede Suzan Kardeş’i yalnız bırakmayan ünlü dostlarının arasında;

İvana Sert, Gökçe Bahadır, Oğuzhan Uğur, Hatice Aslan, Didem Şahin, Fırat Sobutay ve Deniz Özerman vardı.

Bu sene Hıdırellez’e Zorlu PSM sahnesinde Suzan Kardeş ile giren misafirlere konser çıkışında; kırmızı bereket kesesi, kırmızı sağlık bilekliği, kırmızı yumurta, ısırgan otu ve mum hediye edilerek uğurlandı. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.