SYDNEY'DE BİR DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ!

SYDNEY'DE BİR DOĞUM GÜNÜ PARTİSİ!

Uzun yıllardır yurt dışında yaşayan Sydney iş ve sanat camiasında başarılarıyla tanınan ve sevilen Emrah Borhan, yeni yaşını ailesi ve yakın dostları ile Sydney'in önde gelen Paşa Türk Restaurant'ında kutladı.

Avustralya, Sydney iş ve sanat camiasının sevilen isimlerinden Emrah ve Susan çiftinin ev sahipliğinde Sydney Newtown semtinde bulunan Pasha Türk Restaurant'da dün akşam muhteşem doğum günü partisi gerçekleşti.

Emrah Borhan'ın doğum gününe ailesi, sevdikleri ve yakın arkadaşları katıldı.

Doğum günü gecesi Sydney'in popüler ve önde gelen  GRUP EKOL  ile şenlendi. İş hayatının yanı sıra GRUP EKOL'un kurucularından ve Sydney'in başarılı sunucularından biri olan Emrah Borhan'ın bu özel davetine EKOL muhteşem sahnesiyle renk kattı ve gece boyunca hareketli müzikleriyle davetlilere unutulmaz anlar yaşattı.

 

Borhan pastasını keserken yaptığı güzel konuşmasında İlk önce annesi Perihan Borhan'a teşekkür etti. "Canım annem önce sana teşekkür ediyorum. Beni dünyaya getiren ve büyüten sensin. Seni seviyorum." dedi. Ardından "Başarılarımın sebebi, hayatımın parçası ve her daim yanımda olan bu güzellik , benim eşim, Susan." diyerek eşini öptü. "Ve bu ufak şirin maymun da her gün nefes alma sebebim, oğlum Roman." diyen Borhan oğluna sarılarak davetlilere duygusal anlar yaşattı.

 

Borhan, şu an yanında olamayan abisi İstanbul Borhan Holding'in sahibi Emre Borhan'dan bahsederken gözleri doldu, "Abim, baldızım ve yeğenlerimin de yanımda olmalarını gönül isterdi tabi ama Sydney çok uzak.”dedi.

 

Doğum günü partisine katılan davetliler arasında SixStar Türkiye firmasının sahipleri Steve ve Özge McAree'de vardı. Borhan "Kuzenim Özge ve 'Scottsman' Steve enişteme de şu an yanımda oldukları için çok teşekkür ederim" dedi.

 

Emrah Borhan'ın bu duygusal ve aynı zamanda tüm yakınlarını gülümseten eğlenceli konuşmasının ardından davetliler bol bol dans ve sohbet edip, fotoğraf çektirdi.

emreborhan_dogumgunu_ozgencaree.jpg

emreborhan_dogumgunu2.jpgemreborhan_dogumgunu1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum