Talat Bulut - Şevval Sam... 'GEREKSİZ VARLIK' POLEMİĞİ!

Talat Bulut - Şevval Sam... 'GEREKSİZ VARLIK' POLEMİĞİ!

Oyuncu Şevval Sam'ın dün doğum günüydü. Rol aldığı dizinin setinde yapılan kutlamada Şevval Sam, 46 yaş dileğini ''Gereksiz varlıklardan kurtulmak'' olarak açıkladı. Bu sözlere rol arkadaşı Talat Bulut'tan yanıt gecikmedi.

Oyuncu Talat Bulut'un başrol oynadığı dizinin setinde kostüm asistanı olarak görev yapan 21 yaşındaki Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilmişti.

Soruşturma başlatan savcılık, Özge Şimşek'in iddialarını incelemeye almıştı.

Talat Bulut yapılan soruşturma neticesinde beraat ederken, taciz iddiaları nedeniyle kendisini eleştiren rol arkadaşı Şevval Sam'ı mahkemeye vermişti.

''GEREKSİZ VARLIKLARDAN KURTULMAK DİLEĞİYLE''

Gerginlik Şevval Sam'ın doğum günü kutlamasında tekrar gün yüzüne çıktı. Şevval Sam için ekip arkadaşları bir sürpriz hazırlamıştı.

Neşeli olan Şevval Sam, doğum günü dileğiyle ise herkesi şaşırttı. Sam, doğum günü pastasını mahkemelik olduğu Talat Bulut'a gönderme yaptığı bir dilekle üfledi.

''Gereksiz varlıklardan kurtulmak ve reytingimizin tavan yapması'' dileğinde bulunan Şevval Sam'ın bu sözleri Talat Bulut'a gönderme olarak yorumlandı. 

TALAT BULUT'TAN AĞIR KARŞILIK

Şevval Sam'ın bu göndermesine Talat Bulut'tan cevap geldi.

Instagram hesabından bir video paylaşan Talat Bulut şunları söyledi:

 

 

''Arşiv yapmak ne kadar güzel bir şey. Saatli Maarif Takvimi'nin 11 Kasım 1973 yılına ait bir yaprağı var elimde.

Günün sözü şöyle: Yokluk içinde geldiği yeri marifet zannedip sevinme gereksiz yere de gerinme sonra seni bir şey zannederler.

Gerekli ve gereksiz varlıklar üzerine birkaç şey söylenmiş başkalarına iftira atmaya geldim bu benim özüm diyorsan gereksiz varlıksındır.

Yine başkalarının üzerinden prim yaparak kendine becerikliyim diyorsan, sen zaten busundur değişmezsin, gereksiz varlıksındır.

Oyunculuk kendini yeni yeteneklere zorlamaktır bunun için de zeka gerekiyor. Zekan yoksa zaten gereksiz varlıksındır.

Ben de bu dünyaya insan olmaya geldim diyorsan çok gerekli varlıksındır. Böyle düşünenler için haftanın iyi geçmesini diliyorum. Hepinize sevgiler.''

 Yasak Elma dizisinde öpüşme sahnesi krizi!

MUM ÜFLEDİ

 Talat Bulut doğrudan rol arkadaşını hedef aldığı açıklamalarının finaline de bir mum koydu. Sözlerini bitirdikten sonra "günümüz kutlu olsun' deyip mumu üfleyerek Şevval Sam'ın doğum gününe gönderme yaptı.

 

 

Kaynak:posta.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.