Tamer Karadağlı...'TAŞ FIRIN' MARKASI ÖDÜL GETİRDİ!

Tamer Karadağlı...'TAŞ FIRIN' MARKASI ÖDÜL GETİRDİ!

Dünya Markalar Derneği ve Ortak Derneği tarafından 9'ncusu düzenlenen "Geleneksel Zamanı Tersine Kuranlar Ödül Töreni", Ankara'da bir mekanda sahiplerini buldu.

Ödül töreni öncesi misafirler ve ödül sahipleri iftar yemeğinde buluştu. Ankara'da 750 kişinin katıldığı iftar yemeği sonrası Dünya Markalar Derneği “9.Geleneksel Zamanı Tersine Kuranlar Ödül Töreni”nde “Marka Değerini Koruyan Oyuncu Ödülü” Tamer Karadağlı'ya, yılın en başarılı vakfı ödülü de yaptığı önemli çalışmalar ve yardımlardan dolayı Engelsiz Yaşam Vakfı'na verildi. 

atillakaplakaslan_odul.jpg

Vakfın ödülünü ise Vakıf Başkanı Atilla Kaplakarslan aldı.


Bu yıl 9'ncusu düzenlenen geleneksel ödül töreninde, ödüle layık görülenler arasında Adalet eski Bakanı Oltan Sungurlu, Savunma Sanayi Başkanı İsmail Demir adına Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı Serdar Demirel ve 28 ayrı kişi ve kurduma ödüller verildi.

Ödül alanlar arasında tek sanatçı olan Tamer Karadağlı “Bu ödül gerçekten önemli çünkü bir sanatçı olarak zor bir sektörde isminizi dolayısıyla da markanızı koruyabilmek kolay iş değil. Tamer Karadağlı ismi bir markadır.

Bunu gören ve ödüle layık görenlere teşekkür ederim” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.