Tan... "SERDAR ORTAÇ'LA DÜET İÇİN "KUANTUM" YAPTIM!"

Tan... "SERDAR ORTAÇ'LA DÜET İÇİN "KUANTUM" YAPTIM!"

Yeni single çalışması "Benim Gibi Olmayacak" la Radyo Turkuvaz'da Hopdedik Ayhan Show'a misafir olan Tan; kendisiyle ilgili bilinmeyen bir yönünü açıkladı.

Hopdedik Ayhan'ın "Serdar Ortaç'la düet kimin fikriydi ve bu buluşma nasıl gerçekleşti" sorusu üzerine Tan; bilinmeyen bir yönünü ilk kez açıklayarak kuantumla ilgilendiğini ve bu felsefe sayesinde Serdar Ortaç'la düet yaptığını anlattı.

"Ben Serdar'la birlikte bir şarkı okumayı hep istedim ve Benim Gibi Olmayacak isimli eseri bundan iki yıl önce hazırladım. Ancak bunu O'na nasıl teklif ederim diye uzun zamanda düşündüm. Zira kendiside besteci ve erkek bir solist.Çok ilginçtir o dönem benden uzun zamandır destek isteyen solist bir arkadaşım vardı.

Ben bu kişiye müzikal anlamda yardımda bulundum.Kuantum felsefesine göre o gün bu yardımım bana yine iyilik olarak geri döndü.Bir kaç gün sonra Serdar'la birlikteyken "bir şarkı yaptım birlikte okumak isterim" dedim.Ben,olmaz ne gerek var falan diye bir cevap beklerken o anda Serdar Ortaç tereddütsüz teklifimi kabul etti.

Çok şaşırdım ve çokta mutlu oldum.Eğer ben o gün o genç arkadaşa destek vermeseydim belki de Serdar Ortaç bu teklifimi kabul etmeyebilirdi.Kuantum felsefesi sayesinde yaptığım iyilik bana güzel bir düet şarkı olarak döndü ve bugün bu şarkı herkesin dilinde"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.