Taner Turan... "KÖTÜ KARAKTER İMAJININ ÜZERİME YAPIŞMASINDAN KORKMUYORUM" !..

Taner Turan... "KÖTÜ KARAKTER İMAJININ ÜZERİME YAPIŞMASINDAN KORKMUYORUM" !..

`Şeref Meselesi` adlı dizide Sadullah karakterini canlandıran Taner Turan, dizideki karakteri ile ilgili samimi açıklamalar yaptı.

Oyunculukta 20 yılı geride bırakan usta oyuncu Taner Turan, şu sıralar Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Şeref Meselesi? adlı dizide canlandırdığı Sadullah karakteriyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Kötü bir karakteri canlandırdığı için sokakta ilginç tepkiler aldığını belirten başarılı oyuncu Taner Turan; "Geçmişte kötü karakteri oynayan oyunculara nasıl tepki veriliyorsa bana da aynı şekilde dışarıda tepki veriyorlar. Ama bu beni mutlu eden, besleyen bir şey. Demek ki işimi doğru yapıyorum ki, böyle tepkiler alıyorum. Tabi dışarıda o karakter bitiyor, ben kendim; Taner oluyorum! İnsanlar fotoğraf çektirmekte ilk başta çekiniyorlar, sonradan biraz konuşup farklı olduğumu anladıklarında fotoğrafı çektirip ayrılırken, 'Dizide ki gibi değilmiş" diyerek fotoğrafı sosyal medya da paylaşıyorlar diyor.

Erol Taş'ın kötü karakterle anıldığının hatırlatılıp, "kötü karakter imajının üzerinize yapışmasından korkuyor musunuz?" sorusuna Taner Turan, "Yok, korkmuyorum. Öyle bir rahatsızlığım yok. Türkiye de evet böyle bir geçmiş var, sokakta Erol Taş'ı dövdüklerine tanık olmuşlar; bende buna benzer tepkiler alıyorum. Ama bunun şöyle güzel bir tarafı var demek ki işimizi doğru yapıyoruz! Güzel yaptığımız içinde bu tepkiler geliyor. Ben bu anlamda seyirciye teşekkür ediyorum, doğru algıladıkları için." dedi.

Taner Turan canlandırdığı rolle ilgili olarak "Sadullah, Yeşilçam filmlerinde sıkça rastladığımız türde kötü bir karakter. Muhafazakar bir baba görüntüsü içinde, fakat diğer taraftan da yapmadığı iş kalmamış; tefecilikten tutun da pavyon hayatı, para hırsı, mafya babalığı, her türlü kötülüğü yapıyor." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.