Tanzer Gümüş...ÖZLEDİN Mİ BENİ DİYEREK START VERDİ!

Tanzer Gümüş...ÖZLEDİN Mİ BENİ DİYEREK START VERDİ!

Sahnelerin ünlü müzisyeni Tanzer Gümüş, her adımını kendisinin hazırladığı 'Özledin Mi Beni' adlı ilk single çalışmasını müzikseverlerle buluşturuyor.

Engin Altan Düzyatan , Merve Özbey, Kutsi, Berksan, Erkan Petekkaya, Ebru Cündübeyoğlu gibi ünlü isimlerin albümlerinde ve sahne çalışmalarında besteci, söz yazarı ve  vokal koçu olarak görev alan müzisyen Tanzer Gümüş, ilk single çalışması Özledin Mi Beni ile solo kariyerine start verdi.

 

Sözlerini İlkay Karakılıç’ la birlikte, müziğini ise sanatçının kendisinin hazırladığı single çalışmasında tüm canlı enstrumanlar, vokal kayıtları, miks ve mastering işlemleri sanatçının kendi stüdyosunda, kendisi tarafından hazırlandı.

Eğitimleri dışında İstanbul’un en prestijli kuluplerinde sahne çalışmalarına devam eden sanatçı, Kendine has yorumu, güçlü müzikal alt yapısı ile dinleyen herkesin takdirini kazanmaya devam ederken, ikinci single çalışması için de çalışmalarını sürdürüyor.

 

Sekiz Müzik Yapım etiketi ile 6 Aralık 2019’da İlk kez Apple Müzik’te yayınlanacak single çalışmasının video klibi de yine aynı tarihte yayına girdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum