Tarek El Moussa... ESKİ VE YENİ EŞİ KAVGA ETTİ, PROGRAM BİTTİ!

Tarek El Moussa... ESKİ VE YENİ EŞİ KAVGA ETTİ, PROGRAM BİTTİ!

Evliliklerini bitirdikten sonra da birlikte çalışmaya devam eden Tarek El Moussa ve Christina Haack, dünyaca ünlü TV programı 'Rüya Gibi Evler'de (Flip or Flop) bir neden sunmadan final yaptı. Rüyanın kabusa dönmesine eski eş ile yeni eş arasındaki kavganın sebep olduğu iddiası ise gündeme bomba gibi düştü.

Dünyaca ünlü tasarımcı ve gayrimenkul yatırımcıları Christina Haack (38) ve Tarek El Moussa (40) 13 yıl önce evlendi.

İki çocuk sahibi olan Haack ve El Moussa çifti uzun yıllar hayatlarının akışını tüm şeffaflığıyla ekrana taşıdı.

Başlarda sıcak bir aile yapımı gibi dikkat çeken 'Rüya Gibi Evler (Flip or Flop)' programı ise çiftin boşanmasının ardından Christina ve Tarek'ın sevimli atışmalarının yaşandığı bir programa dönüştü.

 2009 yılında evlenen ve 2018 yılında yollarını ayıran Christina ve Tarek çifti, ayrılıklarının ardından birlikte çalışmaya devam etseler de her ikisinin de hayatlarında yeni insanlar girdi. 

Boşandıktan birkaç sene sonra Christina Haack evlendi.

Hatta bu evlilikten üçüncü çocuğu Hudson London Anstead dünyaya geldi. 

Ancak kısa bir süre sonra Christina ikinci eşinden de boşandı. 

Bu süre içerisinde Tarek El Moussa yeni aşka yelken açıp kısa bir süre sonra da ikinci eşi Heather Rae Young (34) ile evlendi.

Christina Haack ise o esnada üçüncü evliliğini yaptı. Ancak evliliklerini sonlandırdıktan sonra bile birlikte çalışmaya devam eden Tarek El Moussa ve Christina Haack bir anda dünyaca ünlü TV programı 'Rüya Gibi Evler'i bir neden sunmadan bitirdi. 

Programı izleyenler ve bir anda bittiğini görenler bunun sebebinin ikilinin hayatlarındaki yeni ilişkiler olabileceğini düşündü.

Kafaları karıştıran bu durum kısa bir süre önce Haack ile Young arasındaki ilişkinin hararetlenmesiyle tekrar gündeme geldi.

TAHAMMÜL EDEMİYORLAR

Tarek El Moussa'nın yeni eşi Heather Rae Young ve eski eş Christina Haack başlarda oldukça iyi anlaşıyordu.

Ancal bir süre sonra Haack ile El Moussa'nın çocuklarından dolayı sürekli iletişim halinde olmaları eski eş ile yeni eş arasında gerilim yarattı. 

İddialara göre Christina ve Heather arasında bir süredir büyük bir gerginlik vardı, hatta bir araya gelmemek için çabalıyorlardı.

ÇOCUKLARI İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Christina Haack ve Tarek El Moussa'nın çocukları Brayden El Moussa'nın futbol maçındaki tartışmaları kameralara yansıyan Christina ve Heather'ın hali ise gündeme bomba gibi düştü.

Ancak kısa bir süre sonra Brayden'ın apandistten hastaneye kaldırılması ebeveynleri bir araya getirdi. 

Brayden için bir araya gelen ve tüm gerginlikleri unutan Christina ile Heather'ın arasındaki suların şimdilik durulduğu söyleniyor.

Hastane önünde açıklama yapan Christina Haack de yaşananlara şu sözlerle nokta koydu:

"24 saat süren bu stresli süreçte ebeveynliğin ne kadar önemli olduğunu hatırladık.

Gerginiz ama söz konusu çocuklarımız olduğunda biz de Brayden için üzerimize düşeni yapmak için buradaydık."

SORUN DAHA BÜYÜK OLABİLİR

Ayrı ayrı kendi hayatlarını kuran Christina Haack ve Heather Rae Young arasındaki asıl sorunun ne olduğu tam olarak bilinmiyor. 

Çocuklarını üvey bir anneyle paylaşmanın zorluğunu kabul eden, bunu göğüsleyebildiğini söyleyen Haack yine de çocukları için gereken hassasiyeti gösterdiğinin altını çiziyor. 

Ancak iki kadın arasındaki asıl sorunun çok başka olduğu ve anlaşılmasının güç olduğu her hallerinden belli.

İlerleyen günlerde ikili arasında daha büyük bir problemin yaşanabileceğini düşünen Tarek El Mousa ise eski eşi Christina ile yeni eşi Heather'ı bir araya getirmemeye çalışıyor.

 

Kaynak:milliyet.comçtr / Betül Yasemin Keskin

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.