Tarkan... "BEN ŞARKI SÖYLEMEK İÇİN YARATILMIŞIM"!..

Tarkan... "BEN ŞARKI SÖYLEMEK İÇİN YARATILMIŞIM"!..

Tarkan’ın heyecanla beklenen 7 konserlik Açıkhava maratonu, Megastar’ın yeni albümü “10”un coşkusuyla başladı

Açıkhava’yı dolduran sevenlerinin tek bir ağızdan eşlik ettiği konserde Tarkan, klasikleşen pop şarkılarının yanı sıra 15 Haziran’da yayınlanan “10” albümünden “Yolla”, “Kedi Gibi”, “Çay Simit”, “Çok Ağladım” gibi yeni şarkılarını da seslendirdi. 

Yılın “Tarkan Zamanı” Harbiye Açıkhava’da yine binlerce müzikseveri ayağa kaldıran Tarkan, sahneye etkileyici bir giriş yaparak yeni albümü “10”un çıkış şarkısı “Yolla”yı seslendirdi.

İzleyicilerin ilk geceden büyük ilgi gösterdiği konserde Megastar, eski ve yeni şarkılarından oluşan repertuar ile sevenlerine enerjisi her dakika yükselen unutulmaz bir gece yaşattı. 

Binlerce kişinin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği gecede Tarkan, “Yeni albümümü sevdiğiniz için çok mutluyum. Üzerinde dört sene gece gündüz çalıştım.” dedi.

Açıkhava’yı dolduran binler, Tarkan’ın sözlerine alkışlarla karşılık verdi. Megastar, “Ben şarkı söylemek için yaratılmışım.

Beni çok sevin, çünkü ben de sizi çok seviyorum, çok.” sözleriyle Açıkhava’daki ilk gecesini sonlandırdı. 

Yedi konserlik Açıkhava maratonunun ilk gecesinde Megastar’ı dinlemeye gelenler arasında Neslihan Sabancı, Çağla Şıkel, Selçuk Yöntem, Fulya Terim, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Merve Terim, Demet Şener, Neşe Sert ve Aslı Hatemi gibi ünlü isimler de vardı.  

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.