Tarlabaşı The Sessions... TAKSİM TARLABAŞI KÖKENLİ ALTERNATİF MÜZİK GRUBU!..

Tarlabaşı The Sessions... TAKSİM TARLABAŞI KÖKENLİ ALTERNATİF MÜZİK GRUBU!..

Şimdiye kadar birçok sanatçının albümlerinde ve konserlerinde enstrümanları ile yer alan grup üyeleri, 19 Ekim'de verecekleri konserin heyecanını şimdiden taşımaya başladı.

Taksim Tarlabaşı kökenli alternatif müzik grubu şimdiye kadar birçok sanatçının albümlerinde ve konserlerinde enstrümanları ile yer almış olup yurt içi ve yurt dışında birçok farklı etnik müzik konserinde ülkemizi performansları ile temsil etti..

Aynı zamanda yurtiçinde Oda Tiyatrosu ile çalışıp, tiyatronun birçok oyununun içeriğinde müzik yaptılar.

Özellikle Özkan Turgay’ın bestelediği  "Ah Süreyya" müzikalindeki başarıları ve müzikalden alarak piyasaya uyarladıkları "Ah Süreyya" ve "Ay batmadı daha" adlı şarkılarla da dikkatleri üstlerine çektiler.
Grubun kurucusu, Cihanın kanunu lakaplı Cihan Lekesizgöz, Magazinkolik muhabirine etnik müzik kavramı bünyesinde yaptıkları besteleri şimdi yeni albümlerinde kullanacaklarını ve projelerinden ilkiyle yurtdışına albüm olarak açılmak niyetinde olduklarını söyledi.
Tarlabaşı’nın özel renklerini, fikirlerini duygularını bazen de isyanlarını müziklerine de yansıtacaklarını belirten grup üyeleri lansmanlarını 19 EKİM de saat 21:00 da Harbiye Sahne'de yapacak.
Kendi renklerini, fikirlerini, duygularını, kahırlarını, sitemlerini kendi özgür ifadeleri ile müziğe yansıtma zamanın geldiğine inanan ve bu duygu ile kurulan grubun hem yurt içi hem de yurt dışında daha nice başarılara imza atacağı daha şimdiden aşikar görünüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.