Tayfun Duygulu... ANNELER GÜNÜ'NDE DARÜLACEZE'DE KALPLERİ ISITTI!

Tayfun Duygulu... ANNELER GÜNÜ'NDE DARÜLACEZE'DE KALPLERİ ISITTI!

90’lı yılların unutulmaz ismi Tayfun Duygulu, Anneler Günü'nü Darülaceze'de kalan annelerle buluşarak unutulmaz bir etkinliğe imza attı.

Darülaceze'de yaşamlarını sürdüren annelere ve çalışanlara eşi Isabella Duygulu ile birlikte karanfiller hediye eden başarılı sanatçı, sahneye çıkarak onlara müzik dolu bir gün yaşattı.

Mini bir konser veren ünlü sanatçı, "Hadi Yine İyisin", "Kar Beyazdır Ölüm", "Gün Batımı" gibi sevilen eserleriyle Darülaceze sakinlerini coşturdu. Duygulu'nun şarkılarıyla dans eden sakinler, keyifli bir gün geçirdi.

Anneler Günü'nü kutlayan Duygulu, "Dünya zor zamanlar geçiriyor, ancak küçük mutluluklarla ayakta kalabiliriz. Bu tarz etkinliklerde yer almak, insanlara bir nebze olsun mutluluk vermek çok kıymetli" dedi.

tayfun-darulaceze1.jpg

Ayrıca, Darülaceze'nin huzur verici atmosferini ve tarihi dokusunu da övgüyle dile getiren Duygulu, "Yeşillikler içerisinde huzur verici bir ortam var. Binanın tarihi yapısı ve tasarımıyla içeri girince insan kendini eski bir zaman diliminde hissediyor" şeklinde konuştu.

Konser sonunda Darülaceze Başkan Yardımcısı Mustafa Özkul tarafından Tayfun Duygulu ve eşi Isabella Duygulu’ya Anneler Günü münasebetiyle plaket takdim edildi.

tayfun-darulaceze2.jpg

Programa ilişkin Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci, kurum olarak sıkça sosyal faaliyet gerçekleştirdiklerini belirterek, "Bu tarz programlara böyle özel günlerde ilgi daha çok oluyor. Ülkemizdeki sanatçıları takdir etmek lazım, hiçbir ücret beklemeden buradaki sakinleri mutlu etmek için adeta sanatının zekatını verir gibi burada program yapıyorlar. Biz de onlara elimizden geldiği kadar ortam hazırlamaya çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.