"Tayfun Hancılar'la Hoş Sohbet" ... METİN AROLAT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

"Tayfun Hancılar'la Hoş Sohbet" ... METİN AROLAT'TAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR!

Metin Arolat'ın şöhretin sanatçı üzerindeki etkilerinden söz ederken çocukken Filiz Akın ile yaşadığı bir anekdotu anlatması programa damgasını vurdu.

"Aldırma" isimli ikinci albümü Nisan ayında müzik marketlerde yerini alan Tayfun Hancılar'ın Alem Fm'de müzikseverlerle buluşan "Tayfun Hancılar'la Hoş Sohbet" isimli programının ikinci bölümünün konuğu Metin Arolat oldu.

"FİLİZ AKIN GÜLÜMSEDİ VE KAFASINI ÇEVİRDİ"

Metin Arolat'ın şöhretin sanatçı üzerindeki etkilerinden söz ederken çocukken Filiz Akın ile yaşadığı bir anekdotu anlatması programa damgasını vurdu. Metin Arolat kendisini derinden yaralayan bu olayı şöyle anlattı: "Sanatçı olup başkaları beni bir yerde görmek istedikleri için hayatımı değiştirmek zorunda olmak benim en çözemediğim bölüm.

Yönetmenlik yaptığım için insanlarla iç içe olmak zorundayım ve bu da olayı dengeliyor. Şöhret olayım diye albüm yapmadım amacım sadece şarkılarımı paylaşmaktı. O anlamda da herkes bir yere kayıyor, sen diren diye kendimi telkin etmeye çalıştım ama ne yazık ki ilk iki albümümde bunu başaramadım.

Kim olursa olsun kendini tutamazdı çünkü bir anda her şey değişiyor. 2. albümümle 3. albümüm arasında da bu durumun ruhumu kirlettiğini düşündüğüm için 8 sene ara vardır. Bunu ilk kez size açıklıyorum. Bütün bu genellemeler içinde kendimi ayrı bir yerde görüyorum. Bu konuda kendimi bütün sanatçı arkadaşlarımın dışında bir yerde tutabildiğime inanıyorum.

Bunu söylemeye de çekinmiyorum çünkü bu konuda çaba sarf ediyorum. Çocukken bir olay yaşadım belki de onun çok etkisi var. Alanya'da Filiz Akın'la karşılaşmıştık. 6-7 yaşındayım. O sırada Yumurcak filmleri gündemde. Yazlık sinemalarda o filmleri izliyoruz ve Filiz Akın benim gözümde ikinci annem gibi oldu. Annem benim Filiz Akın'ı ne kadar çok sevdiğimi bildiği için elimden tuttu ve yanına götürdü ve 'Oğlum sizi ikinci annesi olarak görüyor' dedi.

Filiz Akın gülümseyerek 'Merhaba' dedi ve kafasını çevirdi. Bu bende öyle bir yara açtı ki, bunu kimseye yapmam. İyi ki de böyle bir yara açıldı bende. Bu travmayı bildiğim için bana gülümseyerek yaklaşan birine daha çok gülümseyerek yaklaşırım."

"KOLİLERİN ÜZERİNDE YATTIM"

Her zaman kendi parasını kazandığını belirten Metin Arolat, "Para isteyebileceğim bir ailem vardı ama istemedim. Önce İstanbul'a geldim. Hayalinin peşinde koşuyorsan bunun için senin çaba sarf etmen gerekiyor, babanın değil. İstanbul'a geldiğimde cebimde bu günün parasıyla 200TL vardı. Arkadaşımın boş evinde kolilerin üzerinde yattım ve her gün beni işe almayan reklam ajansına gittim durdum. Sonrasında o zamanın asgari ücretiyle çalışmaya başladım ve borç harç 5000 Dolar toplayıp Amerika'ya gittim." dedi.

"KÖTÜ BİR AŞIĞIM"

Kendisini kötü bir aşık olarak nitelendiren Metin Arolat, şöyle devam etti: "Başta çok iyiyim her şeyi yapabiliyorum. Bir gece sevgilimin arabasını evinin önünde göremedim diye 17 kere Göztepe-Sarıyer arasında gidip geldiğimi biliyorum. Bu bir transa geçme durumu ve o aşamaya geldiğimde kötü bir aşık oluyorum. Fazla sahipleniyorum, boğuyorum ve bunun bilincindeyim."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.