Tek Yürek...DENİZ'İN HAYATI TEHLİKEDE!

Tek Yürek...DENİZ'İN HAYATI TEHLİKEDE!

TRT 1 izleyicilerinin büyük bir ilgiyle izlediği dizisi “Tek Yürek” 27 Haziran Perşembe günü saat 20.00’da 18. bölümüyle ekranlara geliyor.

Her bölümü merakla beklenen dizi bu hafta yayınlanacak olan yeni bölümüyle heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.

Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıç yapan Halit ve sıfırdan zirveye giden yolda ki gençlerin hikayesini ekrana getiren Tek Yürek’in on sekizinci bölümü şöyle;

Ekip, Akif’in başındaki dertten kurtulmasını sağlar. Ancak meselenin tamamen kapanması için, yüklü miktarda para bulmaları gerekmektedir. Halit çareyi bulur; üst lige hazırlık için düzenlenen turnuvayı kazanırlarsa, bu parayı verebileceklerdir. Ekip İstanbul dışında yapılacak turnuva için heyecan içindedir.

Öte yandan, Deniz’in maruz kaldığı bir kaza hayatına yepyeni birini, Cem’i sokacaktır.

İlk görüşte Deniz’den etkilenen Cem, ona yakın olmak için sürprizler yaparken, Yiğit’in bu olanları öğrenmemesi için çabalayan Deniz, sıkıntılı anlar yaşayacaktır.

Üstelik henüz hiç biri bilmese de, Yiğit ve Cem’in hayatları zaten kesişmektedir.

Oğuzhan ise, Şenay’a evlilik teklifini onun şakalarına benzer bir şekilde yapmaya karar verir, arkadaşları da buna severek yardımcı olurlar.

Ancak bu evliliğe Oğuzhan’ın annesinin onayını almak pek kolay olmayacaktır.

Diğer yanda İlknur’un kıskanç tavırlarına anlam veremeyen Halit, Aslı’dan gerçekleri öğrenecek, ilk kez İlknur’un duygularından haberdar olacaktır.

Bütün bunlar olurken, içi içini yiyen Osman, babasını tanıma isteğine karşı koyamaz, görmeye gider, ama resmen kapıdan kovulur.

Yiğit’e bundan bahsetmez, ama kahrolmuştur. Osman ve Yiğit’ten kurtulmak isteyen Ekrem ise, çareyi Yiğit’e bir teklif yapmakta bulur.

Ama oğlunun tepkisi hiç de umduğu gibi olmayacaktır. Babasından yana bir kez daha hayal kırıklığına uğrayan Yiğit, Ekrem’in Osman’a yaptığını da öğrenir.

Öfkesini dindirmenin yolu yoktur artık; bu öfke Yiğit’in çok büyük bir hata yapmasına sebep olacak, Deniz’in hayatı tehlikeye girecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.