Tek Yürek... LİSANS KRİZİ!

Tek Yürek... LİSANS KRİZİ!

TRT 1’in Degas Film imzalı, merakla beklenen yeni dizisi “Tek Yürek” 21 Şubat Perşembe günü 3. bölümüyle izleyiciyle buluşacak.

Ailesi ile birlikte yeni bir başlangıç yapan Halit ve sıfırdan zirveye giden yolda ki gençlerin hikayesini ekrana getiren Tek Yürek’in üçüncü bölümü şöyle;

Halit’in verdiği haber her şeyi değiştirecektir. Şimdi sıra gençlerdedir, lisans almak için canla başla çalışmaları gerekmektedir.

Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Sait, Yiğit’e kumar işini de yükler, Akif’in ustasının hain planları vardır, Mazlum babasıyla uğraşmak zorunda kalır, Yusuf ise söylediği yalanların içinde kaybolur.

Artık Halit’in yeri, gençlerin gözünde başkadır. Bu durumdan hiç hoşlanmayan Sait yeni hamlelerde bulunmakta gecikmez.

Halit ise hem işte, hem evde huzuru sağladığını düşünürken Asude’nin Deniz’in aklını karıştırması, eve giren hırsız aile düzenini alt üst edecektir.

Üzerine bir de esrarengiz birisi tarafından takip edildiğini anlayan Deniz, çareyi Yiğit’ten yardım istemekte bulur.

İlknur ve Halit gençler için çıktıkları alışveriş sırasında birbirlerini biraz daha yakından tanırlar.

Takımın kurulmasını kutlamak için İlknur bir yemek tertipler, ancak Sait davet edilmediği bu yemekten hiç hoşnut kalmayacaktır.

Lisans için piste çıkacakları gün, planını devreye sokar. Lisans işi tehlikeye girerken, Akif’i çok kötü bir sürpriz beklemektedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.