“Temel ile Dursun İstanbul'da"... ÇEKİMLER TAMAMLANDI, SIRA VİZYONDA !..

“Temel ile Dursun İstanbul'da"... ÇEKİMLER TAMAMLANDI, SIRA VİZYONDA !..

Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçan üç Türk gencinin hayat hikâyesini konu alan “Kaçış 1950” isimli sinema filmini Beyaz perdeye kazandıran genç yapımcı İhsan Taş yeni projesi “Temel ile Dursun İstanbul'da" filminin çekimlerini tamamladı.

Wilma Elles, Alay Cihan, Esin Civangil, Hülya Polat, Engin Alkan, Esra Ersoy, Ceyda Ersoy, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Kalust Şalcıoğlu, Muharrem Erdemir, Zahrettin Çelik, Alparslan Özmol, Yakup Yavru, Metin Yıldırım, Mehmet Kurt, Selma Hoşafçı ve Emrah Doğan’ın yanı sıra Eşref Kolçak, Nuri Alço, Özlem Savaş, Yavuz Karakaş ve Coşkun Göğen gibi Yeşilçam’ın emektar oyuncularının da yer aldığı filmin senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş üstleniyor.

Çekimler sırasında  kendi yönetmenlik koltuğuna usta oyuncuyu oturtan genç yönetmen, koltuğun arkasına "Eşref Kolçak" yazdırdı.  Bu durumdan haberi olmayan efsane oyuncu durumu farkedince oldukça duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı.

"Bireysel mutluluğu kesinlikle red eden bir yapım vardır. Ekibimin mutluluğu benim mutluluğumdan önce gelir" diyen ve emektar oyunculara olan hassasiyeti ile tanınan İhsan Taş sözlerini şöyle sürdürdü "Biz onların filmleriyle büyüdük. Onlar bizim çocukluğumuzun kahramanları, şimdi onlara sahip çıkmak ve korumak boynumuzun borcu" diye konuştu.

Efsane oyuncu Eşref Kolçak'ta "Yeşilçam'ın böyle düşünceli yeteneklere ihtiyacı var" diyerek genç yönetmeni kutladı ve alnından öptü. Karşılıklı jestlerin yaşandığı gecede oldukça duygulu anlar yaşandı ve tüm ekip ikiliyi ayakta alkışladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.