Temel İle Dursun İstanbul’da...  YILIN İLK KOMEDİ FİLMİ ŞUBAT’TA SİNEMALARDA!

Temel İle Dursun İstanbul’da... YILIN İLK KOMEDİ FİLMİ ŞUBAT’TA SİNEMALARDA!

Seçkin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Temel ile Dursun İstanbul’da isimli sinema filminin çekimlerine İstanbul’da start verildi.

Geçtiğimiz yıl Bulgaristan’dan Türkiye’ye kaçan üç Türk gencinin hayat hikâyesini konu alan “Kaçış 1950” isimli sinema filmini Beyaz perdeye kazandıran genç yapımcı İhsan Taş yine farklı projeye imza atıyor.

Wilma Elles, Engin Alkan, Esin Civangil, Alay Cihan, Hülya Polat, Esra,Ceyda Ersoy, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Alparslan Özmol, Yakup Yavru, Özlem Savaş, Metin Yıldırım, Mehmet Kurt ve Emrah Doğan’ın yanı sıra Eşref Kolçak, Nuri Alço, Yavuz Karakaş, Coşkun Göğen gibi Yeşilçam’ın emektar oyuncularının da yer aldığı filmin Senarist ve yönetmenliğini İhsan Taş üstleniyor.

Çok farklı kamera teknikleriyle çekilecek olan Temel ile Dursun İstanbul’da isimli komedi filmi 5 Şubat’ta sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

Filmin hikâyesi şöyle:

Karadeniz’den İstanbul‘a Dursun’un yalanlarına inanıp yollara düşen Temel çok geçmeden İstanbul’a gelir fakat durum hiçte Dursun’un anlattığı gibi değildir. Büyük umutlarla geldiği İstanbul’da başına olmadık işler gelir ve böylece Temel’in İstanbul macerası başlar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.