Tenis ikonu Rafael Nadal... BU KEZ RAKETİNİ KÜRESEL MARKA ELÇİSİ OLMAK İÇİN SALLADI !..

Tenis ikonu Rafael Nadal... BU KEZ RAKETİNİ KÜRESEL MARKA ELÇİSİ OLMAK İÇİN SALLADI !..

TH Bold’ parfümünün küresel marka elçisi Rafael Nadal, Madrid’de Palacio de Cibeles’te düzenlenen özel bir tenis maçına katıldı.

Dünyaca ünlü moda markası Tommy Hilfiger, ikonik tenis yıldızı Rafael Nadal’ın küresel marka elçisi olmasını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam ediyor. 1 Aralık Salı akşamı, Madrid’de Palacio de Cibeles’te özel bir etkinliğe katılan 14 Grand Slam şampiyonu Nadal, Galería de Cristal’ın etkileyici çatılı avlusunda hızlı atışlı bir maç yaptı. Tarihi yapının 2.400 metrekarelik avlusunu adeta bir ağ gibi örten cam kubbede 2.000’den fazla üçgen parça kullanıldı.

Nadal özel etkinlik için duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi: “Bu etkinliğin moda ve sporu, Tommy yorumuyla buluşturmasını çok seviyorum; Tommy Hilfiger ile yaptığımız işbirliğini kendi ülkemde kutlamanın en mükemmel biçimi olduğunu söyleyebilirim.”

Maçta Andrés Velencoso, Juan Betancourt, Malena Costa ve Cristina Tosio gibi İspanyol modeller Nadal’ın karşısına çıktı. Velencoso ve Betancourt, 2015 Sonbahar Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonundan takım elbiseler giyerken, Costa ve Tosio 2016 İlkbahar Hilfiger Collection’dan takımlarla sahaya çıktı. Nadal ise özel dikimin kalitesini, modern yaşamın hareketliliği için geliştirilen yüksek performanslı kumaşlarla buluşturan THFLEX Rafael Nadal Edition kapsül koleksiyondan bir takım elbise giydi. Özel sayıda üretilen kapsül koleksiyon, 2016 Ocak’ından itibaren dünya çapında Tommy Hilfiger mağazalarında, tommy.com’da ve İspanya’daki seçkin El Corte Inglés mağazalarında satışa sunulacak. Yeni iç giyim ve parfüm koleksiyonları ise şimdiden raflardaki yerlerini aldı.

Daha önce ABD ve Almanya’da düzenlenen maçlarda olduğu gibi takımlardan birinin aldığı her puan için karşı takım üzerlerindeki parçalardan birini çıkardı ve sonunda yeni Tommy Hilfiger erkek ve kadın iç giyim koleksiyonları sergilendi. İkiz modeller Juan ve César Hortone da maç öncesi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatırken sunucu ve komedyen Arturo Valls, Nadal’ın kazandığı maçta hakem koltuğundan etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Tommy Hilfiger iç giyim koleksiyonu, klasik stilleri güncellenmiş kalıplar, geliştirilmiş kumaşlar ve ince detaylarla modernize ediyor. Dört yönlü esneme özelliği veren streç teknolojisiyle kumaşlara getirilen yenilikler sonucunda ortaya sofistike, dayanıklı ve günlük kullanımda konfor sunan tasarımlar çıkıyor. Tommy Hilfiger Tailored koleksiyonu, şık formları, modern dikimleri ve kaliteli kumaşlarıyla dikkat çekiyor. TH Bold ise rekabeti seven ve çabasız özgüven sergileyen cesur, modern erkekler için tasarlanmış, azmi ve kararlılığı kutlayan bir parfüm olarak öne çıkıyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.