Teoman... HANGİ MARKANIN REKLAM YÜZÜ OLDU?

Teoman... HANGİ MARKANIN REKLAM YÜZÜ OLDU?

Erkek modasındaki iddiasını güçlendiren bir tekstil firması "Yırtık Jean" reklam kampanyası için Teoman ile anlaştı.

Erkek modasındaki iddiasını güçlendiren bir markanın"Yırtık Jean" reklam kampanyası için Teoman ile anlaştı.

“Şimdi Moda Paramparça” sloganıyla yürütülecek kampanya yeni sezon erkek modasını Teoman’ın ikonik tarzıyla yansıtıyor.

Moda trendlerini belirleyen kategorilerine yırtık jean ile yeni bir halka ekleyen Koton, yeni reklam kampanyası için Türk Rock Müziği’nin efsane ismi Teoman ile bir araya geldi.

Müzisyen kimliği kadar kendine özgü stiliyle de dikkat çeken Teoman, yırtık jean koleksiyonu için yürütülecek reklam çalışmalarında Koton’un yüzü olacak.

Ünlü müzisyenin, popüler şarkısı "Paramparça"yı yeniden yorumladığı reklam filminin moda tutkunları kadar Teoman hayranlarının da ilgisini çekmesi bekleniyor. 

Yırtık jean koleksiyonu ile özgün bir kategori daha oluşturan Koton, Teoman ile birlikte farklı yaş gruplarından ve çevrelerden tüketicilere ulaşmayı hedefliyor.

Kampanyayı “Şimdi Moda Paramparça” sloganıyla hayata geçiren firma, yırtık jean ile başlayarak, erkek tüketicilerin de ilgi odağı olacak koleksiyonlarla, erkek modasında fark yaratacak bir yaklaşım benimsiyor.

Reklam kampanyasında yer almasıyla ilgili konuşan Teoman, “Ben jean seven ve her zaman giyen biriyim.

Jean gömlek ve pantolonların gardırobumda daima önemli bir yeri oldu. Bu anlaşma öncesinde de firma’dan bu tarz ürünler için alışveriş yapıyordum.

Bu açıdan uyumlu bir birliktelik olduğunu düşünüyorum. Kendi stilime uyan bir marka ve ürün kategorisiyle, kendi yaşam tarzımı yansıtan bir reklam filmi çektik. İzleyenlerin de beğeneceğini umuyorum” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.