Teoman... KONSER ALBÜMÜ YAYINDA!

Teoman... KONSER ALBÜMÜ YAYINDA!

Teoman, “Tek Başına” (Live) isimli yeni konser albümünü 26 Şubat Cuma günü Avrupa Müzik Yapım & Procekts Film Müzik Yapım işbirliği ile yayınladı.

Teoman'ın bu konserin açılışında dinleyicilere yaptığı konuşmada ise: “Şöyle bir program yaptım, bir ilginçliği olsun istedim.

Dedim ki 96 yılından bugüne olan şeyleri kronolojik olarak çalayım.

Bunlar benim ilk yazdığım şarkılar… 96 yılındaki ilk albümden başlıyorum, son albüme kadar geleceğim.

Hatta bir albümüm daha çıkacak. Bu pandemide biraz çalışkanlaştım, bir albüm daha yaptım.

Herhalde nisan ayı gibi çıkar, oradan da 2 parçayı çalacağım ama kronolojik olduğu için oraya doğru yavaş yavaş geleceğim.

Bu arada 20 senedir ilk kez tek başıma böyle uzun bir konser vereceğim.

Size tek gitarla yavaş yavaş çalacağım. Bu çalmalarımın bir özelliği var.

Bu şarkılar aslında böyle yapıldı, hepsini gitarla mırıl mırıl yaptım daha sonradan aranjman yapıp başka bir forma getiriyoruz ama bu şarkılar ilk kez ben bunları yazarken zaten böyle yapıldılar.” İfadelerini kullandı.

Yeni albümde “Sessiz Eller”(Live), “Hiç Kimse Bilmez”(Live), “Kişisel Bir Şey”(Live), “Yağmur”(Live), “Paramparça”(Live), “Rüzgar Gülü”(Live), “Hayalperest”(Live), “Gündüz Tarifesi”(Live), “Sürpriz”(Live), “Gönülçelen”(Live), “İstanbulda Sonbahar”(Live), “İstasyon İnsanları”(Live), “Mavi”(Live), “Soluk Soluğa”(Live), “Güzel Bir Gün”(Live), “Renkli Rüyalar Oteli”(Live), “Fahişe”(Live), “Mavi Kuş İle Küçük Kız”(Live), “Limanında”(Live), “Efendi Ve Kölesi”(Live) ve “Hayal Meyal”(Live) isimli çalışmalar yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.