Teşkilat... TEŞKİLAT DÜŞMANA BOYUN EĞMİYOR!

Teşkilat... TEŞKİLAT DÜŞMANA BOYUN EĞMİYOR!

TRT 1’de yayınlanan, yapımını TIMS&B Productions, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği,‘ Teşkilat’ 28 Ocak Pazar akşamı 93. bölümüyle ekrana geliyor.

Teşkilat’ın yeni bölümünde neler olacak:

Cihangir’in intikamı için hedefinde son bir kişi kalan Ömer,  peşinde olduğu Kaptan’ı ele geçirmek için ekiple birlikte harekete geçer. Kardeşini kaybeden Neslihan kimsenin daha fazla zarar görmesini istemez.

Ömer ise düşmanını yakalamak uğruna gözünü karartmıştır. İkili amaçları uğruna tekrar karşı karşıya gelir. Evlat acısıyla sarsılan Çetin, yeni adımlar atar. Cihangir’in ölümünden Ömer’i suçlayan Çetin, Ömer ile yüzleşir.

Üstlerine oynanan oyunun farkında olan Ömer ve ekibi, suçlular cezasını çekmeden pes etmezler. Ne Ömer ne ekip şirketin planlarına boyun eğmeyecektirler.

İlker Aksum, Teşkilat kadrosuna dahil oldu…

 Yeni düşman ‘Kambur’…

 Ömer Atmaca ve Teşkilat ekibinin düşmana karşı verdiği nefes kesen mücadelede yeni cepheler açılıyor. Dizinin kadrosuna başarılı oyuncu İlker Aksum dahil oldu.

Aksum, dahi derecesinde bir strateji uzmanı olan Kambur karakteriyle Teşkilat’ın karşısında yerini alacak.

ilkeraksum-teskilat.jpg

Kaptan’ın yönettiği Cehennem Çukuru’nda yetişen özel askerleri ordusuna dahil eden Kambur, askerleri istediği örgüt için çalıştırır.

Ömer Atmaca ile karşı karşıya geldikten sonra Kambur’un bütün motivasyonu Ömer ve ekibi yok etmek olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.