`The Original Harlem Globetrotters`... FENERBAHÇE SPORTS ARENA`DA MUHTEŞEM GÖSTERİ!...

`The Original Harlem Globetrotters`... FENERBAHÇE SPORTS ARENA`DA MUHTEŞEM GÖSTERİ!...

Ağaoğlu MyClub, spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren ve sadece bir gösteri için İstanbul`a gelen `The Original Harlem Globetrotters` i ağıırladı...

Üyelerine şehir kulübü, spor ve yaşam merkezi olanakları sunan Ağaoğlu MyClub, 1927 yılında kurulan ve o tarihten bu yana 130 farklı ülkede 20.000'en fazla gösteri maçı yapan, spor ve eğlence dünyasını bir araya getiren ve sadece bir gösteri için İstanbul'a gelen 'he Original Harlem Globetrotters' ağırladı.

Geçtiğimiz gün İstanbul Fenerbahçe Ülker Sports Arena?da gerçekleşen gösteri öncesinde İstanbul?a gelen 30 kişilik ekip, düzenlenen yemekte Ağaoğlu MyClub orld tesislerinden bir araya geldi.

Sporcular gösteri öncesinde Ağaoğlu MyClub Wod tesislerinde basketbol severlerle bir araya gelip fotoğraf çektirdiler. Sonrasında ise sporcular Ağaoğlu MyClub a Klasik Türk Hamamı ve ardından Uzakdoğulu masör ve masözlerin usta elleriyle rahatlayıp gösteriye hazırlandılar.

Pamela Anderson, Jodie Foster, William Baldwin, Sharon Stone gibi ünlülerin de fanatiği olduğu; tüm aile bireylerine, öğrencilere ve sporseverlere yönelik bu gösteriyi 10.000?den fazla kişinin izlemesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.