`The Victoria`s Secret Fashion Show`... SEKSİ MELEKLER, NOEL BABAYA RAKİP OLDU !..

`The Victoria`s Secret Fashion Show`... SEKSİ MELEKLER, NOEL BABAYA RAKİP OLDU !..

Çekimleri Londra`da gerçekleştirilen `The Victoria`s Secret Fashion Show`, Türkiye?de 31 Aralık Çarşamba gece yarısı CNBC-e kanalında yayınlanacak. -VİDEO HABER-

İlk defa okyanusu aşan ve çekimleri Londra'da gerçekleştirilen 'The Victoria's Secret Fashion Show',Türkiye?de 31 Aralık Çarşamba gece yarısı CNBC-e kanalında yayınlanacak.

Dünyaca ünlü Victoria's Secret Melekleri Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes, Candice Swanepoel, Lily Aldridge, Behati Prinsloo ve Karlie Kloss, moda, düş dünyası ve eğlenceyi buluşturarak muhteşem bir podyum gösterisine dönüştüren defilede yer alan isimlerden bazıları.

Yaklaşık 200 ülkede yayınlanan şov kapsamında Taylor Swift, Ed Sheeran, Ariana Grande ve Hozier performansları, pembe halı röportajları, model profilleri ve dünyanın en tanınmış defilesinin nasıl yaratıldığını gösteren sahne arkası çekimler yer alıyor.

Yapımcılığını "done and dusted, inc" firmasının üstlendiği 'The Victoria's Secret Fashion Show',un yürütücü yapımcıları Edward G. Razek, Monica Mitro, Ian Stewart ve aynı zamanda yönetmenlik koltuğunda oturan Hamish Hamilton.

İŞTE O RENKLİ VE MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.