Tiyatro Sahnekarlar... 'VİŞNE BAHÇESİ' İLE PERDELERİNİ AÇTI!

Tiyatro Sahnekarlar... 'VİŞNE BAHÇESİ' İLE PERDELERİNİ AÇTI!

Tiyatro Sahnekarlar tarafından hazırlanan Vişne Bahçesi 7 Aralık Salı Günü Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde başlayan turnesi ile seyircisiyle buluştu.

Rus tiyatro yazarı ve modern öykünün en önemli ustalarından olan Anton Çehov’un kaleme aldığı, ilk kez 17 Ocak 1904 tarihinde Moskova'daki Moskova Sanat Tiyatrosu'nun Konstantin Stanislavski yönetmenliğinde sahnelenen ve 19. yüzyılın ortalarında beş yıllık Fransa macerasından sonra köklerine dönen aristokrat bir ailenin yüzleşmesini konu alan Vişne Bahçesi oyunu izleyicisiyle buluştu..

Bora Severcan'ın yönettiği, Gülen Karaman, Volkan Severcan, Özdemir Çiftçioğlu, Güneş Emir, Sefa Zengin, Emin And, Sercan Gidişoğlu, Gülçin Gülrek, Yiğit Yapıcı, Bensu Begoviç, Deniz Bice, Murat Değirmenci, Yiğit Özer ve Erhan Yazıcıoğlu’nun yer aldığı Vişne Bahçesi, 7 Aralık Salı Günü Trump Trump Kültür ve Gösteri Merkezi’nde perdelerini açtı.

Erhan Yazıcıoğlu’nun oynadığı Firs rolünün kostümleri ünlü moda tasarımcısı Levon Kordonciyan tarafından hazırlandı.

8 Aralık Çarşamba Trump Kültür ve Gösteri Merkezi, 18 Aralık Cumartesi CKM, 21 Aralık Salı Alaşehir, 22 Aralık İzmir Tepekule, 23 Aralık İzmir Tepekule ve 24 Aralık Kadıköy Halk Eğitim seyircisiyle buluşacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.