Tom Cruise... SET ÇALIŞANLARINA NE YASAĞI GETİRDİ?..

Tom Cruise... SET ÇALIŞANLARINA NE YASAĞI GETİRDİ?..

Dünyaca ünlü aktör Tom Cruise'un başrolünde yer aldığı "Top Gun: Maverick" filminin setindeki çalışanlara bazı yasaklar getirdiği ileri sürüldü. Cruise'un "Parti yapmayı minimumda tutun" dediği iddia edildi.

Amerikalı oyuncu Tom Cruise, vizyona girmeye hazırlanan "Top Gun: Maverick" filminin set çalışanlarına bazı kısıtlamalar getirdiği yönünde iddialar ortaya atıldı.

Tom Cruise'dan "Top Gun: Maverick" set çalışanlarına yasak

ALKOL VE PARTİ YASAĞI

Filmin çekiminde görev alan set çalışanları Cruise'un sette alkol içmeyi ve parti yapmayı yasakladığını dile getirdi.

NORMALDE İZİN VERİLİYOR

"Parti ve eğlenceyi minimumda tutmaları." söylenen set ekibi, normal bir film setinde çekimlere ara verildiğinde herkesin rahatlıkla eğlendiğini ve alkol tüketebildiğini belirtti.

Tom Cruise'dan "Top Gun: Maverick" set çalışanlarına yasak

Hatta filmin başrol oyuncularından Miles Teller "Bazı günler çekimler çok zordu, birkaç içki iyi olurdu." diyerek söylentileri bir anlamda doğrulamış oldu.

YASAK İŞE YARADI MI?

Dailymail'in haberine göre; 59 yaşındaki oyuncunun, sete getirdiği yasaklar filmin başarısının artmasına ve eleştirmenlerden tam not almasına sebep oldu.

BENZER BİR OLAY YAŞANMIŞTI

Yaklaşık 2 yıl önce, Cruise'un "Görevimiz Tehlike 7" filminin setinde de set çalışanlarına küfür ederek azarladığı ortaya çıkmıştı. Oyuncu, corona virüs tedbirlerini yeterince ciddiye almayan set ekibine bağırmış ve ses kayıtları internete sızdırılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.