Tom Cruise... YAKIŞIKLI AKTÖRÜN YÜZÜNE NE OLDU?..

Tom Cruise... YAKIŞIKLI AKTÖRÜN YÜZÜNE NE OLDU?..

'Görevimiz Tehlike 7' (Mission: Impossible 7) filminin çekimlerini tamamlayan ünlü aktör Tom Cruise'un son hali yine çok konuşuldu. Önceki gün İngiltere'de uçuş dersleri aldığı merkeze giderken objektiflere yansıyan Cruise, yüzündeki değişimle gündeme geldi

Dünyaca ünlü oyuncu Tom Cruise, önceki gün İngiltere'de görüntülendi.

Geçen ay gittiği bir beyzbol maçında şiş yüzüyle herkesi şaşırtan ve hakkındaki "Estetik yaptırıyor" iddialarının bir kez daha gündeme gelmesine neden olan Cruise, "Mission Impossible"ın (Görevimiz Tehlike) ardından bir sonraki filmi için uçuş dersleri almaya başladı.

YÜZÜNDEKİ DEĞİŞİM DİKKAT ÇEKTİ

Filmlerindeki aksiyon sahnelerinde genellikle dublör kullanmayan Tom Cruise, ders almaya gittiği merkezde objektiflere yansıdı.

Kot pantolon ve kazak giyen Tom Cruise'un yüzündeki değişim yine dikkat çekti.

EKİP ARKADAŞLARI TIRNAKLARINI YİYOR

Cruise, ilerleyen yaşına rağmen filmlerinde tehlikeli sahnelerde dublör kullanmamasıyla da biliniyor. Bu durum onun meslektaşlarını da etkiliyor.

59 yaşındaki Tom Cruise'un, "Mission Impossible: 7" (Görevimiz Tehlike: 7) adlı filmdeki rol arkadaşı Simon Pegg, hem kendisi hem de diğer set çalışanları için oyuncunun bu sahnelerini izlemenin çok zor olduğunu katıldığı bir programda söylemişti.

AYAK BİLEKLERİNİ BİLE KIRDI

Conan O'Brien'ın sunduğu "Team Coco" adlı programa konuk olan Kanadalı oyuncu Simon Pegg, bu sahnelerin çekimi sırasında Cruise'un hayatta kalıp, kalmayacağını merak ettiklerini söylemişti.

Pegg, Cruise'un cesaretinin birçok kişinin tırnaklarını kemirmesine neden olduğunu belirterek "Çok korkutucu" diye eklemişti.

Tom Cruise, bundan üç yıl önce yine böyle tehlikeli bir sahnenin çekimi sırasında ayak bileklerini kırmış ve tedavi altına alınmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.