Tom Sizemore... HAYATINI KAYBETTİ!

Tom Sizemore... HAYATINI KAYBETTİ!

Daha çok 1998 yapımı "Er Ryan'ı Kurtarmak" filmindeki rolüyle tanınan ünlü oyunu Tom Sizemore 61 yaşında hayatını kaybetti.

Tom Sizemore’un, Burbank, California’daki St. Joseph’s Hospital Burbank’ta hayatını kaybettiği bildirildi.

Menajeri Charles Lago yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Sadece bir müşteriyi değil, aynı zamanda yaklaşık 15 yıllık harika bir dost ve akıl hocasını da kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum.

Tom, tanıma zevkine sahip olduğum en samimi, kibar ve cömert insanlardan biriydi.”

Sizemore, 18 Şubat’ın erken saatlerinde Los Angeles’taki evinde yere yığıldı.

Menajeri Charles Lago tarafından 27 Şubat’ta yapılan açıklamaya göre, oyuncunun inme sonucu meydana gelen beyin anevrizması ile rahatsızlandığı duyuruldu.

Ünlü oyuncunun, rahatsızlığından günler sonra da hayatını kaybettiği belirtildi.

Paul Sizemore, ağabeyinin ölümüne çok üzüldüğünü söyledi: “Hayatımı tanıdığım herkesten daha fazla etkiledi. Yetenekliydi, sevgi dolu, vericiydi.

Zekası ve hikaye anlatma yeteneğiyle sizi sonsuza kadar eğlendirebilirdi. Gittiği için mahvoldum ve onu her zaman özleyeceğim.”

Sizemore ile 1996’dan 1999’a kadar evli olan ve hâlâ da iletişim halinde olan aktris Maeve Quinlan da eski eşi için “Özellikle düşüncelerim ve dualarım Tom’un iki oğlu Jayden ve Jagger için.

Tanrı ikinizi de avucunun içinde tutsun, size güç versin ve hayatınızın tüm günlerini kutsasın” dedi.

Sizemore, kariyeri boyunca pek çok yapımda rol aldı. Özellikle “Er Ryan’ı Kurtarmak”ın yanı sıra “Natural Born Killers”, “Strange Days”, “Devil in a Blue Dress”, “Heat”, “Devlet Düşmanı”, “Kara Şahin Düştü” ve “Pearl Harbor” gibi birçok filmlerdeki rolleriyle dikkat çekti.

Oyuncu, Mayıs 2022’de verdiği bir röportajda, üzerinde çalıştığı en sevdiği filmin 2008 yapımı “The Last Lullaby” olduğunu söyledi.

TACİZLE SUÇLANMIŞTI

Ünlü oyuncu, Hollywood için sansasyonel isimlerden de biriydi. Bir zamanlar kız arkadaşı olan Heidi Fleiss’e karşı aile içi şiddet suçlamalarıyla hüküm giydiği 2003 yılında ve bir başkasına saldırmaktan iki kez aile içi taciz suçlamasıyla hüküm giydiği 2017 de dahil olmak üzere, aile içi şiddet ve tacizle ilgili birçok suçlamayla karşı karşıya kaldı.

The Hollywood Reporter’ın 2017’deki bir haberine göre Sizemore, 2003 yılında 11 yaşındaki bir oyuncuyu elle taciz ettiği iddiasıyla setten çıkarılmıştı.

1991 doğumlu oyuncu, 2018 yılında Sizemore hakkında resmi şikayette bulundu. Sizemore, aktrisin iddialarını reddetti.

Ayrıca bir süre de uyuşturucu bağımlılığı ile savaştı. 2016 tarihinde çıkardığı anı kitabında madde bağımlılığı hakkında açıkça kendini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.