Tosun Firarda...YENİ GÖRÜNTÜLERİ VE KAMERA ARKASI YAYINLANDI!

Yurt dışına kaçan Mehmet Aydın’ın Çiftlik Bank soygununu konu alan filmin yeni sahneleri ve kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Geçtiğimiz yıllarda ülke gündemine bomba gibi düşen 130.000 kişiyi 1 milyar TL dolandırdıktan sonra yurt dışına kaçan Mehmet Aydın’ın Çiftlik Bank soygununu konu alan filmin yeni sahneleri ve kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Filmin yapımcısı İsmail Hakkı KOÇ , filmde , Tosun lakaplı Mehmet Aydın’la dalga geçtiklerini ve yayınladıkları bu görüntülerle izleyiciye bir daha bu tür tuzaklara düşmeyin mesajı vermek istediklerini belirtti.

Başrollerinde Pis Yedili dizisinin Orço’su Burak Alkaş ve Fercan Bay’ın yer aldığı filmde ,

Murat Övüç , Hunharca gülen adam lakaplı Yaşar Şengül gibi sosyal medya fenomenleri , ABD’li model Alisha Rene , yanı sıra Vahdet Çakar , Tayfun Sav , Duygu Özlen , Kadir Gültekin , Yılmaz Arıkan , Serdal Yazıcı , Gökhan Çelik gibi usta isimler yer alıyor.

Çekimleri İstanbul , Kıbrıs ve Amerika’da yapılan çalışmanın fragmanı kısa sürede 1.000.000 kişiye ulaşmıştı.

Müslüm filminin vizyona girdiği 2.haftada gösterime giren fakat fazla salon bulamayan film , Müslüm’e olan yoğun ilgi nedeniyle salon sıkıntısı yaşamıştı.

Yapımcı ve Yönetmen İsmail Hakkı Koç koronavirüs nedeni ile sinemaların kapatılmasından dolayı , filmin fragmanda olmayan sahnelerini ve kamera arkası görüntülerini Türk Halkına ,YouTube üzerinden yayınlama kararı aldıklarını belirtti.Paylaşılan görüntülerde özellikle hastane sahnelerinde oyuncuların alçılı halde iken hareket etmekte güçlük çekmeleri dikkat çekiyor.

Pandemi nedeni ile sinema sektörünün zor günler geçirdiğini belirten yapımcı , şu

dönemde insanlarımız evde zaman geçirmeli anafikrinden yola çıkarak , pandemi döneminde , halkımıza bir nebze tebessüm ettirebilmek için bu paylaşımı yaptık dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.