Tozkoparan İskender... GENÇ YETENEKLER SAHNENİN TOZUNU ATTIRDI!

Tozkoparan İskender... GENÇ YETENEKLER SAHNENİN TOZUNU ATTIRDI!

Merakla beklenen 'Tozkoparan İskender' müzikali, önceki akşam Maslak Tim Show Center’da görücüye çıktı.

TRT’nin fenomen ve sevilen dizisi, Paraf Genç kart katkılarıyla Poll Production, Fotoroman Film ve TRT iş birliği ile televizyondan sonra ilk kez tiyatroda sahnelendi.

Biletleri günler öncesinden tükenen gösteri, seyirciye masalsı saatler yaşatarak muhteşem bir başlangıç yaptı.

 GELECEĞİN YILDIZLARI AYNI SAHNEDE!

Çağan Efe Ak, Berat Efe Parlar, Leya Kırşan, Yağız Kılınç, Nazlı Yağcı, Deniz Erayvaz, Elif Sevinç, Arda Kalaycı, Ilgım Kablan, Arda Şahin’in yer aldığı müzikalin ilk gösterimine büyükten küçüğe birçok izleyici akın etti.

Selin Arapkirli, Özgür Ağaoğlu tarafından kaleme alınan Banu Çiçek tarafından yönetilen Tozkoparan İskender Müzikali, görkemli sahne tasarımı, kostümleri, hikayesi ile izleyicileri sanal ve gerçek arası bir dünyada yolculuğa çıkardı.

Her yaştan izleyiciyi büyüleyen gösteride, Türkiye’nin en ünlü genç yetenekleri performanslarıyla dakikalarca ayakta alkışlandı.

Anadolu Ateşi Kıvılcım’ında yer aldığı Tozkoparan İskender, koreografisi, modern dans kurgusu ile müzikali renklendirdi.

Müzikal, Maslak Tim Show Center’da, sömestr tatili boyunca her gün günde iki seans oynayacak ve biletler Biletix’ten temin edilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.