Tozkoparan İskender... TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ÇOCUK OYUNCULARI BU MÜZİKALDE BULUŞTU!

Tozkoparan İskender... TÜRKİYE’NİN EN ÜNLÜ ÇOCUK OYUNCULARI BU MÜZİKALDE BULUŞTU!

TRT’nin sevilen dizisi Tozkoparan İskender, Paraf Genç kart katkılarıyla Poll Production ve Fotoroman Film yapımı ile müzikal oyun olarak sömestr tatili boyunca izleyicisi ile sahnede buluşuyor.

Tozkoparan İskender, ekrana geldiği ilk günden beri uluslararası alanda çocuktan yetişkine milyonlarca izleyici tarafından takip ediliyor.

Türk tarihinin en büyük okçusu Tozkoparan İskender’in maceralarını anlatan dizi, sezon arasına girdi ve izleyiciler tarafından çok özlendi.

Bu sebeple Türkiye’nin ilk süper kahramanı Tozkoparan İskender; Poll Production, Fotoroman Film ve TRT iş birliği ile televizyondan sonra tiyatro sahnesinde seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Anadolu Ateşi Kıvılcım’ın da danslarıyla renklendirdiği müzikal, sömestr tatili boyunca sevenleri ile buluşacak.

TOZKOPARAN OYUNCULARINI SAHNEDE CANLI İZLEME FIRSATI

Sevilen oyuncular Çağan Efe Ak, Berat Efe Parlar, Leya Kırşan, Yağız Kılınç, Deniz Erayvaz, Elif Sevinç, Arda Kalaycı, Ilgım Kablan, Arda Şahin ve Nazlı Yağcı’nın rol aldığı oyunda görsel ve müzikal bir şölen yaşanacak.

Dizinin senaristleri Selin Arapkirli ve Özgür Ağaoğlu tarafından kaleme alınan ve Banu Çiçek tarafından yönetilen Tozkoparan İskender Müzikalinde, bazıları ilk kez tiyatro sahnesine çıkacak olan oyuncular, seyirci ile canlı canlı buluşmak için gün sayıyorlar.

Müzikal, Maslak Tim Show Center’da 21 Ocak – 5 Şubat tarihleri arasında günde iki seans oynayacak ve biletler Biletix’ten temin edilebilecek. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Tozkoparan İskender Müzikali'nin, gelecek aylarda yurt içi ve yurt dışında turne yapması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum