Tozkoparan...KASABADA NİŞAN VAR!

Tozkoparan...KASABADA NİŞAN VAR!

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 31. bölümü, 19 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da yayınlanacak.

Peki, Tozkoparan’ın 31. bölümünde neler olacak;

Celal’in Nevzat’la birlikte kurduğu oyun işe yarar; Nevzat anlattığı hikayeyle Cihan’ı ikna etmeyi başarır. Lakin hikayeye inanmayan Salih’in ona ve Celal’e yönelik şüpheli tavırları devam edecektir.

Sezgin ve Nurgül’ün nişan hazırlıkları için kasabaya dönmek zorunda kalmaları, onlara bu süreçte yardımcı olmak isteyen herkesi harekete geçirir.

Bu durum Mavi Ay ve Karayel için de kasabaya dönüş anlamına gelmektedir.

Burak, usturlap üzerinden başladığı yeni hesaplamaları sonunda bitirdiğinde Mavi Ay işaret edilen yerin Temrenli Kasabası olduğunu öğrenir.

Haritadan çizilen düz hattı izleyerek emanete ulaşmak isteyen Mavi Ay’ı bu yolculuklarında sürprizler beklemektedir..

Harita Mavi Ay’ı çok bildikleri fakat hiç de ummadıkları bir yere çıkaracaktır.

Nişan hazırlıklarına başlayan Sezgin’in maddi açıdan zor duruma düşmesi Mavi Ay’ı harekete geçirir.

Herkes yapabildiği şeyleri satmaya çalışarak kazandığı parayla da Sezgin’e yardımcı olmak ister. Lakin bu sandıkları kadar kolay olmayacaktır.

Merve’nin Mavi Ay’la yakınlaşma sebebinin ortaya çıkması onu zor bir duruma sokar.

Kendisine yöneltilen iddiaları reddeden Merve için bir mahkeme kurulacak, Yasemin’in yöneteceği davada kendisini savunacaktır. Acaba Merve aksi iddialardan bu sayede sıyrılabilecek midir?

Bu zamana kadar annesizliğin getirdiği zorluklarla mücadele etmeye çalışan Sinan’ın hayatında ise annesi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşanacaktır.

Salih Celal ile hesaplaşabilmek ve ondaki emanetleri alabilmek için onu bir düelloya davet eder. Acaba Salih bu düelloda Celal’e karşı galip gelebilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.