Tozkoparan... KEREM'İN ZOR ÖDEVİ!

Tozkoparan... KEREM'İN ZOR ÖDEVİ!

TRT 1 ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, 17 Şubat Pazar günü saat 17.30’ da 14. bölümüyle ekrana geliyor.

Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın on dördüncü bölümünde neler olacak:

Nurgül Hoca’ya aşkını ilan ettiği mektuba imzasını atmayı unutan Sezgin Hoca perişan durumdadır.

Mektubun Oktay Hoca’dan geldiğini düşünen Nurgül Hoca ise sevinçten havalara uçmaktadır. Mektubu unutturacak çözümler arayan Sezgin Hoca, Nurgül Hoca’nın sevgisini kazanacak bambaşka bir yol izler.

Fakat çıktığı bu yolda kalp sızısını unuturken başka sızılar edinir.

Salih, Kerem’in iyi bir okçu olabilmesi için güçlü bir iradeye sahip olması gerektiğini düşünür ve ona çok büyük bir ödev verir. Kerem’in bu ödev ile dünyası yıkılırken babası Azmi durumdan çok memnundur.

Ayla’nın sinsi planları gittikçe ileri boyutlara ulaşır. Artık küçük planlarla uğraşmayan Ayla, alevlerle oynamaya başlar.

Bir yandan Sinan’dan aldığı gizli bilgiyle Tozkoparan’ın menzil taşının izini süren Ayla, Yasemin’i kullanmaya karar verir.

Bir televizyon kanalı, çocukların turnuvasını çekmek için okula gelir. Çekim günü geldiğinde Karayel ekibinin kafasında kurnazca planlar dolanmaya başlar.

Okulda kameraların kayda gireceğini duyan Sedef ise yine kendini kaptırır. Cihan, Sedef’e engel olabilmek için elinden geleni yapacaktır.

 

Mavi Ay, hesapları doğrultusunda ormanda bulduğu gizemli kutunun içindekileri Salih ile birlikte incelemeye başlar. Salih, tüm izleri birleştirip çok büyük bir sırra erişecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.