Tozkoparan...PUSULA NEYİ İŞARET EDİYOR?

Tozkoparan...PUSULA NEYİ İŞARET EDİYOR?

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 43. bölümü, 26 Ocak Pazar günü saat 17.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 26 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak:

Volkan’ın kuklası Tolki’yi sınıfta bulan Murat bir anda kazı alanından ışınlandığını hatırlamıştır.

Cihan ise Mete’nin pusulayı çalıştırdığını Salih Usta’ya söylemiştir. Mete de bu sırrı Mavi Ay’dan daha fazla saklayamaz ve olanları anlatır.

Salih Usta, antrenmanda Dede Korkut Okulu’nun ülke çapındaki turnuvaya katılacağının müjdesini verir.

Karayel ekibi antrenmandan sonra kazı alanını kolaçan etmeye gider. Özge ise Tolki’nin okulda ne işi olduğu konusunda babasını sıkıştırır.

Sinan, kazı alanında etrafı incelerken Doruk’u görür. Doruk’u daha önce de Celal’in yanında görmüştür.

Babasına dair bir iz bulabileceğini düşünen Sinan, Doruk’u takip etmek için gizlenir. Sinan eve gelmeyince paniğe kapılan Gamze, Mete ile birlikte pusulayı çözmeye çalışan Salih Usta’dan yardım ister.

Tolki’nin intikamını almak isteyen Volkan, zaman makinesinin ayarlarıyla oynar ve büyük yıkım için geri sayımı başlatır.

Sinan nerede? Başına kötü bir şey mi geldi? Mete ve Salih Usta, oğlunu arayan Gamze’ye yardım edebilecek mi?

Mete ve Salih pusulanın neyi işaret ettiğini çözebilecekler mi? Volkan zaman makinesini bozup Kaya’dan intikamını alabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.