Tozkoparan...SEMBOLLER ÇÖZÜLÜYOR!

Tozkoparan...SEMBOLLER ÇÖZÜLÜYOR!

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 45. bölümü, 9 Şubat Pazar günü saat 17.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 9 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak:

Mavi Ay ve Karayel üyeleri, kavga eden Mete ve Sinan’ı birbirinden zor ayırmıştır.

Karayel Sinan’ı alıp uzaklaşırken, Özge geride kalmış ve Mete’nin karşısına dikilip onun Tozkoparan olduğunu söylemiştir.

Sinan, Mete’nin söylediklerinin etkisi altında kalır ve Gamze’ye babasının kötü biri olup olmadığını sorar.

Annesinden istediği cevapları alamayan Sinan, okula gitmemeye karar verir. Karayel, Sinan’ın okulu bırakmasından Mete’yi sorumlu tutar. Mete ise Sinan’a söylediklerinden dolayı üzgündür.

Mavi Ay, Özge’nin Tozkoparan kelimesini nereden öğrendiğini araştırır. Mete, Mavi Ay’ı ağzını sıkı tutamamakla suçlayınca Mavi Ay ile Mete’nin arası açılır.

Salih ve Cihan, yayın üzerindeki ikinci sembolü de çözerler ve Mete’yi de yanlarına alıp harekete geçmek isterler.

Mete’nin tek başına hareket etmesini istemeyen Mavi Ay ise işlerin dışında bırakılmaktan sıkılmıştır. Tüm bunlar olurken Sinan, Gamze’nin telefonunu alarak gizlice babasını arar.

Sinan babasıyla görüşebilecek mi? Nevzat, oğluyla iletişime geçecek mi? Mavi Ay ve Mete’nin arası düzelecek mi? Salih, Cihan ve Mete taşı bulabilecekler mi?

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/SRmN8_RCOWI" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.