Tozkoparan...TOZKOPARANLAR TAŞI BULABİLECEK Mİ?

Tozkoparan...TOZKOPARANLAR TAŞI BULABİLECEK Mİ?

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 52. bölümü, 29 Mart Pazar günü saat 17.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Tozkoparan’ın 29 Mart Pazar günü yayınlanacak olan yeni bölümünde neler olacak:

Tozkoparanlar kilidi çözüp, Piri Reis’in emanet ettiği taşa kavuşmak üzere sandığın kapağını açınca, bir anda ortalığı çok parlak bir ışık kaplamıştır.

Mete, ertesi gün odasında uyandığında, kendisine ne olduğunu ve sandığın kapağını açtıktan sonra başına neler geldiğini hatırlamadığını fark eder.

Telaş içerisinde Mavi Ay’daki takım arkadaşlarına, babasına, Salih Usta’ya ve Fikri Hoca’ya da olanı biteni sorar. Fakat hiç kimse neler olduğunu hatırlamaz.

Tozkoparanlar yaşadıkları hafıza kaybının sebebini ve taşın nerede olduğunu araştırırken, Karayel, Sinan’ın liderliğinde savaşa hazırlanır.

Kuzgunların iyi Tozkoparanların ise kötü olduğuna inanan Sinan, Karayel’i toplayarak Tozkoparanlara meydan okumak üzere Salih Usta’nın evine gider.

Karayel, evde Tozkoparanları bulamasa da Sinan ortalığı kurcalarken çok daha ilginç bir şey bulur. O ilginç şey, Cezeri’nin makinesinden başka bir şey değildir.

Sinan’ın liderliğindeki Karayel, Cezeri’nin makinesiyle neler yapacak? Piri Reis’in emanet ettiği taş emin ellerde mi? Hafıza kaybı yaşayan Tozkoparanlar taşın nerede olduğunu bulabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.