Tozkoparan... YAZ SEZONUNDA YENİ OYUNCULARUYLA EKRANDA!

Tozkoparan... YAZ SEZONUNDA YENİ OYUNCULARUYLA EKRANDA!

Tozkoparan, verdiği küçük moladan sonra yeni sezonda tüm sorulara cevap verecek bölümleriyle 10 Hazirandan itibaren TRT1’de.

Küçük büyük demeden seyircilerini ekran başına kilitleyen ve klasik dizi zincirlerini kırmayı başaran Tozkoparan dizisinde heyecan verici gelişmeler var.

Yaz sezonuna damga vurması beklenen dizi için iki yeni oyuncu transferi izleyicileri heyecanlandırdı.

Geçtiğimiz aylarda sezon arası vererek izleyicilerini üzen Tozkoparan dizisinin, neden sezon arası yaptığı ortaya çıktı.

Pazar günleri haber öncesi yayınlanan dizinin yaz sezonunda hafta içi haber sonrası yayınlanacağı ve süresinin pirime time göre uzatıldığı açıklandı. 

tozkoparan_aysekokcu.jpg

Özgür Ege Nalcı, Gökhan Atalay, Burak Kut ve Burcu Altın gibi oyuncuların da yer aldığı ve çocuklar için özel yapım olan 'Tozkoparan' dizisinde, hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanan iki yeni oyuncu; Ayşe Kökçü ve Cemal Hünal diziye dahil oldu.

Heyecanla beklenen dizi Tozkoparan’da ünlü oyuncu Ayşe Kökçü,  Burak Kut'un canlandırdığı Cihan Karakterinin annesi olarak bizlerle birlikte olacak.

Başarılı oyuncu Cemal Hünal ise en son sevenleri ile Diriliş Ertuğrul dizisinde Ares karakterinde buluşmuş ve çok beğeni toplamıştı.

Okçuluk ve atlı okçuluk konularında çok iyi olan oyuncunun yeteneklerini sergileyebileceği bir dizi olması sevenlerini çok mutlu edeceğe benziyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.