Tozkoparan...ZAMAN MAKİNESİ ÇALIŞACAK MI?

Tozkoparan...ZAMAN MAKİNESİ ÇALIŞACAK MI?

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 47. bölümü, 23 Şubat Pazar günü saat 17.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak.

Sıra dışı ve macera dolu hikâyesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 23 Şubat Pazar günü yayınlanacak olan 47. bölümünde neler olacak:

Taşı alan Fikri, kendisine güvenmekle hata yaptıklarını söyleyerek Salih, Cihan ve Mavi Ay’ı lazer parmaklıkların arkasında bırakmıştır.

Piri Reis’in intikamını almak isteyen Profesör, Salih’in uyarılarını dinlemez ve taşı Cezeri’nin makinesi ile birleştirir. Ancak makine çalışmaz.

Özge sayesinde Tozkoparanların yerini belirleyen Kaya, taşı almak için harekete geçer. Fikri’yi etkisiz hale getirerek taşı ele geçiren Kuzgunlar, hızla olay yerinden uzaklaşır.

O sırada yoldan geçen Sinan ve Merve, maskeli Kuzgunları ve onların ardından depodan çıkan Tozkoparanları görür.

Özge, arkada bıraktıkları öğretmenleri ve arkadaşları için endişelenir ve babasının iyi tarafta olduğundan şüphelenmeye başlar.

Karayel, gördüklerinin ne anlama geldiğini sorarak Mavi Ay’ı sıkıştırır. Salih ve Cihan, taşı Kuzgunlara kaptırmanın üzüntüsünü yaşarken;

Mete ve Mavi Ay, taşın Cezeri’nin makinesiyle birleşmesinin neden işe yaramadığını bulmaya çalışır.

Tozkoparanlar, Kuzgunlara kaptırdıkları taşı geri alabilecekler mi? Kuzgunlar ele geçirdikleri taşı kullanarak zaman makinelerini çalıştırabilecekler mi?

Karayel gördüklerinin ne anlama geldiğini çözebilecek mi? Cezeri’nin makinesini çalıştıramayan Mavi Ay ve Mete, neyi yanlış yaptıklarını bulabilecek mi?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.