TRT 1'DEN SES GETİREN PROJELER SAHAYA İNDİ!

TRT 1'DEN SES GETİREN PROJELER SAHAYA İNDİ!

Yeni sezonda TRT1 ailesi dev prodüksiyonu ve ses getiren projeleriyle setlerden statlara taştı. 3 haftalık yoğun bir çalışma sonucunda yayınlanan TRT’nin tanıtım filmi, senaryosuyla “şampiyonluk için sahadayız” dedi.

TRT1 yeni sezona bomba gibi başladı. Ses getiren projeleri, dev prodüksiyonu ve genişleyen ailesiyle setlere sığmayan TRT 1, yeni tanıtım filminde stada iniyor.

20 kişilik bir hazırlık ekibinin 3 haftalık çalışma sürecinden sonra ortaya çıkan tanıtım filmi, adeta şampiyonluk heyecanını evlere taşıyor. Sadece stat çekimlerinin 48 saat sürdüğü filmde, 150 kişilik prodüksiyon ekibi, 5 farklı makyöz ve kostüm ekipleri ile 10 kişilik stadyum teknik ekibi hummalı bir çalışma gerçekleştirdi.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda gerçekleştirilen çekimlerde, yapımların dev oyuncu ve sunucuları adeta Şampiyonlar Ligi’ne çıkan futbolcuların coşku dolu atmosferini TRT1 ekranında yaşattı.

Diriliş Ertuğrul’un Aktolga’sı şaha kalktı

TRT1’in dev yapımlarından Diriliş Ertuğrul’un atı “Aktolga” stat çekimlerinde şaha kalkarak tribün coşkusunu ikiye katladı. 300 kişilik dev figürasyonun yer aldığı tribün sahnelerinde ise görkemli bir aydınlatma kullanıldı. TRT1’in en sevilen Diriliş Ertuğrul, Filinta, Seksenler, Yeşil Deniz, Heredot Cevdet Saati, Pelin Çift İle Gündem Ötesi, 1’de Sabah gibi yapımların 43 kişilik oyuncu ve sunucu kadrosu tanıtım çekimlerinde, adeta sahaya çıkan lig oyuncularının heyecanını tribünlere taşıdı.

Tüm oyuncular tanıtım filmine, oynadıkları karakterlerin orijinal kostüm ve makyajlarıyla katıldı. Dev projelerden sonra Şampiyonlar Ligi ile saha coşkusunu arttıracak TRT1’in tanıtım filminin yapımcılığını Staff Film üstlendi. Haberden spora, melodramdan tarihe, kadın kuşağından film kuşağına kaliteli yapımları izleyici ile buluşturan TRT1, yeni sezonda da iddialı projeleri ekrana taşımaya devam ediyor.

İŞTE TRT'NİN STADYUMDA ÇEKİLEN TANITIM FİLMİNİN KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.