TRT Müzik... BARIŞ MANÇO ANILIYOR!

TRT Müzik... BARIŞ MANÇO ANILIYOR!

1 Şubat 1999 yılında aramızdan ayrılan, 7`den 70`e çocukların Barış Ağabeyi, Uzun Saçlı Dev Adam `Barış Manço` ölümünün 16.yılında TRT Müzik`te anılıyor.

Programda sanatçının hayat hikayesi, ailesi ve geçmişten günümüze şarkıları yer alacak.

?Arkadaşım Eşek? şarkısını Barış Manço?nun kendi sesiyle ve Afrikalı - Türkiyeli çocuklardan dinleyeceğiz. Galatasaray lisesinde öğrenciyken yaptığı ve ödül aldığı ilk şarkısı

?Dream Girl?, Lale Manço için yazdığı ?Aynalı kemer? şarkısı ile birlikte geçmişten günümüze diğer eserleri de yer alacak

Barış Manço TRT?ye verdiği bir röportada, "benim birkaç hayalim var; 80 yaşındayken elimde bastonum, belki kolumda oğlum Doğukan, onun yardımıyla çıkarım sahneye ve senfoni orkestrasına 2023 çaldırmak en büyük ideallerimden birisi" demişti.

?Barış Manço Anısına? sanatçının arşiv görüntüleri ve şarkılarıyla seyircileri zamanın koridorlarında bir gezintiye davet ediyor. 1 Şubat Pazar akşamı 18:20?de ve 23:35?te TRT müzik ekranlarına gelecek Barış Manço Anısına programını kaçırmayın.

Barış Manço Anısına, 1 Şubat pazar saat 18:20 ve 23:35?te TRT Müzik?te.

Anadolu?nun uzak köylerinden dünya metropollerine, müziğin kalbinin attığı her yere dokunan kanal TRT Müzik, onlarca program ve sayısız sanatçıyı ekranlara taşımaya devam ediyor.

TRT Müzik. Senin Müziğin, Senin Kanalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.