TRT Müzik... CEM KARACA ANISINA!

TRT Müzik... CEM KARACA ANISINA!

8 Şubat 2004 yılında aramızdan ayrılan, Türk rock müziği sanatçısı, besteci, tiyatrocu, sinema oyuncusu `Cem Karaca` vefatının 11.yılında TRT Müzik`te anılıyor.

Programda sanatçının hem kendisinin hem annesinin ağzından hayat hikayesi ile geçmişten günümüze şarkıları yer alacak.

Programda sırasıyla ?Resimdeki Gözyaşları?, ?Islak Islak?, ?Namus Belası?, ?Emrah?, ?Allah Yar?, ?Beni Bekleme Kaptan? şarkıları izleyicisiyle buluşacak. Ödül aldığı ilk şarkı, ilk albüm adı, ilk ve tek çocuğu ile aynı adı taşıyan ?Emrah? şarkısı konuşulacak. Oğlu Emrah Karaca babasını anlatacak.

Babası, Cem?in müzisyen olmasına şiddetle karşı çıkmaktadır. Hatta bunun önüne geçebilmek için adam tutup oğlunu sahnede yuhalatır. Cem Karaca, tiyatro sanatçı olan annesi Toto Karaca ile bir olup babasının muhalefetini kırar ve onu razı ederler.

Askerde saz çalan bir arkadaşını gördüğünde türkü söylemeye karar veren Cem Karaca Anadolu Rock fikrini bulan babasının isteğini de gerçekleştirmiş olur.

Cem Karaca Anısına, 8 Şubat pazar saat 15:45 ve 23:35?te TRT Müzik?te.

Anadolu?nun uzak köylerinden dünya metropollerine, müziğin kalbinin attığı her yere dokunan kanal TRT Müzik, onlarca program ve sayısız sanatçıyı ekranlara taşımaya devam ediyor.

TRT Müzik. Senin Müziğin, Senin Kanalın.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.