Tuğba Özay… BAŞI DERTTE; ŞİKAYET EDİLDİ!..

Tuğba Özay… BAŞI DERTTE; ŞİKAYET EDİLDİ!..

Tuğba Özay, İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopter kazasında hayatını kaybetmesinin ardından Türkiye'de 1 günlük milli yas ilan edilmesine tepki göstermiş "Bunlar için yas tutmak! Ateşleri bol olsun" demişti.

İran'ın İstanbul Başkonsolosluğunun hukuk bürosu ünlü manken hakkında İran İslam Cumhuriyeti Kurucu Lideri Ayetullah Humeyni'nin fotoğrafını paylaşarak kişilik haklarına saldırı ve ölen kişilere hakaret gerekçesiyle adli makamlara şikayette bulunduğu öne sürüldü. 

screenshot-20240521-1250042.jpg

DurakMedya'dan Mustafa Barış Durak'ın haberine göre muhalif açıklamaları ile tanınan ünlü manken Tuğba Özay için İran'ın İstanbul Başkonsolosluğu adli makamlara şikayet dilekçesi verdiği öne sürüldü. Ünlü manken Tuğba Özay'ın paylaşımının yer aldığı dilekçe de İran İslam Cumhuriyeti Kurucu Lideri Ayetullah Humeyni'nin kişilik haklarına saldırı yapıldığı ve ölen kişilere hakaret edildiği belirtildi. 

NE OLMUŞTU 

 İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi ve helikopter kazasında hayatını kaybedenler için bir günlük milli yas ilan edilmesine ünlü manken Tuğba Özay tepki göstermişti . Milli yas nedeniyle bayrakların yarıya indirilmesine tepki gösteren ünlü manken İran İslam Cumhuriyeti Kurucu Lideri Ayetullah Humeyni'nin de resmini paylaşarak " Bunlar için yas tutmak. Ateşleri bol olsun " paylaşımı yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.